上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-16 21:51 發表 查看引用來源

真係明白咩係叫做愛,會明白真愛,有真理支持既愛,係有很強大既能量。
無為對方設想,無去努力令對方同自己一齊係享受就已經係無料到。師兄,我地明咩叫做愛既,億億聲俾對方都無問題啦,係咪先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-16 22:42 發表 查看引用來源

我從來都奉行強者理論 ,再多理由都不及真實力真本事。
我鐘意係強者身上了解成功之處。

但師妹,有時又真係唔一定男人叻過女人,如果男人既本事唔係事業工作上,即簡單舉例妳主外佢主內,佢又真係頭頭是道管得好個家同小朋 ...
我欣賞這種男人㗎!

不過 not my cup of tea

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-16 22:48 發表 查看引用來源

無為對方設想,無去努力令對方同自己一齊係享受就已經係無料到。師兄,我地明咩叫做愛既,億億聲俾對方都無問題啦,係咪先?
係世間,錢係必須有,冇錢又肯同自己一齊,很難。
但唔應該只得錢,人生要平衡。
物質之外,仲有其他東西。

生命需要很深既平衡。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-16 22:48 發表 查看引用來源

係世間,錢係必須有,冇錢又肯同自己一齊,很難。
但唔應該只得錢,人生要平衡。
物質之外,仲有其他東西。

生命需要很深既平衡。

很多人經常問人生有咩意義?

有一段時間,我都問過。
搵左好耐,都唔知搵唔搵到。
果段時間其實都好迷惘。

人唔應該只關心自己,有些問題或者應該要跳出自己,先會清楚知道點做。

於香港、國家和世界有益的事,我盡力而為。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-17 00:20 發表 查看引用來源

我欣賞這種男人㗎!

cat姐鍾意邊類男人呀?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-17 00:20 發表 查看引用來源

我欣賞這種男人㗎!

cat姐鍾意邊類男人呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-16 22:44 發表 查看引用來源

佢無論氣質同身材笑容都極似圖中既類型。
至於大唔大啦喎,佢背薄,所以33D既佢都非常之唔錯了。
但吸引我既從來都係佢既腰,屁股同腳架師兄。 ...
曲線玲瓏係好正… 而家好多後生女營養不良…

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-16 00:11 發表 查看引用來源
短聚🥰🥰🥰快閃👻👻👻
型男美女,只羨鴛鴦不羨仙,
羨煞旁人哦!🙂🙂🙂👍

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-10-16 11:16 發表 查看引用來源
SoSo 對腳線條操得好靚喎…
thanks 數字兄。呢排興staycation,影左好多靚相。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆