上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-17 17:41 發表 查看引用來源
Staycation @ The Langham
身材好正

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-17 16:05 發表 查看引用來源

妳唔係單單要暖男,妳要事業型但有情趣既男人呢~
唔洗太暖。會焗死人,透唔到氣

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-10-17 09:24 發表 查看引用來源
曲線玲瓏係好正… 而家好多後生女營養不良…
女生有keep同無keep係大不同呢~
其實雖然講年齡係女人既天敵,但係真正既對手其實係心態,女人懶唔懶,肯唔肯去做,20一個分別,30一個,40分別更大。女人40真係可以仲好有女人味,卻同時可以係咩都唔執既大媽。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-17 20:53 發表 查看引用來源

唔洗太暖。會焗死人,透唔到氣
哈哈,真正既暖男應該係唔纏人既。
會令女人展現最美果種先係暖男。
我好鐘意同成功既人食飯,取經。
成功,唔一定係事業上好有成就,而係心態上,見解或處事能力上令人感卓越。
我覺得真暖男往往做事都好低調,卻又表現得溫文爾雅得黎好從容不迫。
我記得一個就係去佢屋企食飯,平時發號施令既佢換來圍裙親自下廚,同枱食飯感到氣場卻絕不難受或壓迫。佢既太太優雅既表現真係會令我感覺到佢地好夾。當然除去陰謀論說什麼佢地可能人前扮恩愛既可能下,呢種夫妻我覺得係令人羨慕。
最記得係佢地會互相取笑,飯後我跟男主人書房傾計,他太太就和我女友閑談。
說實在,當時男主人就係我所嚮往既目標,鐘意挑戰,做事又果敢及見解獨到,他太太呢?配合得恰如其分。
但有一點男主人當時提醒我的,就係女人可以去愛,好用力愛,但不應花太多時間,反而高質地愛就好了。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-17 16:11 發表 查看引用來源

其實又唔可能個個都有錢既,有錢係解決要用錢既問題遮。
男人個心最緊要。
師兄有冇深圳買樓?

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-17 17:41 發表 查看引用來源
身材好好,皮膚好白,師兄好艷福喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-17 23:11 發表 查看引用來源

哈哈,真正既暖男應該係唔纏人既。
會令女人展現最美果種先係暖男。
我好鐘意同成功既人食飯,取經。
成功,唔一定係事業上好有成就,而係心態上,見解或處事能力上令人感卓越。
我覺得真暖男往往做事都好低調,卻又表現得溫文 ...
咁你同太太有冇咁sweet 先?定係女女搶晒爸爸啲時間?

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-17 23:29 發表 查看引用來源
師兄有冇深圳買樓?
無喎師兄,點解咁問呢?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-17 23:43 發表 查看引用來源

咁你同太太有冇咁sweet 先?定係女女搶晒爸爸啲時間?
哈哈,同太太sweet係一個好好既問題。
最近同佢慶祝時,我了無新意地將最近幾年既慶祝方式綜合了一次,再逐一講佢知那幾樣東西是哪年出現過,花是上年那間那時那款,蛋糕是大前年的系列同款,禮物是佢做女時最鐘意既品牌,而家的最新款。
我想講既係,新鮮感好難時時都有,但同佢慶祝什麼,出自哪時我都會好好記住,我係一個時間唔充足既人,只希望有心用質素搭夠。
之後唱歌時,咪學行運超人既梁朝偉咁講,家陣有cake,有歌,有禮物有靚仔有阿女,係咪正先?🤣🤣

至於阿女,真係已霸佔我其餘時間,但呢種感覺係自願既,因為我知道,佢地既成長,錯過左就係錯過左。我而家仲好開心,佢地會鐘意同我講心事,少女心事,但願我亦了解我也能知呢~

😝😝

咁師妹妳呢?

引用:
曲線好靚…! 不過我驚師妹們投訴,你淨係益師兄… 哈哈。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆