上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-19 08:53 發表 查看引用來源
幾可愛丫😂😂你睇👇🏿
Wakaka...
好攪笑,
不過呢條友應該都唔算大隻,
不過睇到啲女已開心到不得了!😂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-19 11:06 發表 查看引用來源
你做咩同呀拍爭野玩呀
呢啲槓係阿伯專用的玩具?😱😱😱

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-18 22:48 發表 查看引用來源
呢兩年做運動好隨心。一個禮拜三四個鐘,除返開半個鐘左右一日。操爆咗就抖,抖夠酸痛完又郁下咁囉。
我個背呢刻又蠢蠢欲動🤤
好型啊師兄~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-19 11:54 發表 查看引用來源

呢啲槓係阿伯專用的玩具?😱😱😱
HAHA...... 師兄你跑步時唔覺D伯伯最鐘意玩呢D架咩?
佢地係手在玩,眼卻望住D跑步中既女架。
當然,佢地玩得好求其,叫做手腳郁下就算果隻啦。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-19 02:17 發表 查看引用來源

深圳買樓保值等升值~

深圳發展得好,對於香港係一個機會。
係花既旁邊可以聞到花香,若果係污水隔離有咩呢?

我係中國人,內地發展得越好,越有能力助香港。

香港與深圳並非零和遊戲,係可以共同將餅越做越大。 ...
師兄有眼光,其實我一直有留意國內既行情,深圳當然好,但近年真係升得好快。
而且國家都點名發展,黎緊10年只會起飛得更快。
其實當中有人搞局遮,心水清既人都知國內而家有幾強,當然,每個國家都總有街街行為,無地方係完美。
其實馬來西亞,新加坡,加拿大同美國我都有留意。
原本英國係唔錯既選擇,但佢脫離歐盟,又贊成美國果套理論,感覺變左質。

其實除左深圳,師兄都可以留意下高鐵站既城市,疫情前我以高鐵代步,再遠既地方真係比以前方便好多,可考慮。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-19 11:06 發表 查看引用來源
你做咩同呀拍爭野玩呀
無爭,輪流玩🤝。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-19 12:16 發表 查看引用來源

HAHA...... 師兄你跑步時唔覺D伯伯最鐘意玩呢D架咩?
你咁樣講,
我又覺得好似係,
諗諗下,原來我都係果種阿伯,
雙手捉住條槓,
拉來拉去都拉唔到,
拉極都上唔到去,
兼且我拉唔上時,
都會左望右望,
因為生怕俾人笑我拉唔上,
我全中了你的說話囉!😭😭😭

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-19 11:50 發表 查看引用來源

師兄一早已肌肉滿滿的,
看到你背肌條線深陷下去,
超有型,👍
那就不需花太多時間下苦功,
只要恆常keep住做下就可以。
像我呢D大肚腩,
真係咬實牙根做拼命三郎,
幸好兩個多月以來,
總算有點成績,
叫做有點安慰。😅 ...
其實最主要時間分配唔同咗。
Sam兄所付出嘅努力係肯定既,不過來日方長,慢慢build up吧!一傷就好鬼煩。
我都試過忙咗兩個月零運動,之後都花咗好多時間慢慢pick up,行咗成個月先開始慢jog返。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-19 12:16 發表 查看引用來源

入面好多高手架,有啲七十幾歲分分鐘勁過你😂

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-19 11:52 發表 查看引用來源

Wakaka...
好攪笑,
不過呢條友應該都唔算大隻,
不過睇到啲女已開心到不得了!😂
咁相比起出賽嗰啲當然唔同level。但都要花好多心機時間去build up既。絕對唔會唔係小心操到咁😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆