上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-19 18:02 發表 查看引用來源

咁又係,右邊條茂利都用了兩個多月時間去操練。😬😬😬
轉相啦,等大家都開心下

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-19 23:56 發表 查看引用來源
轉相啦,等大家都開心下
寶寶呢排有咩玩呀

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-19 23:56 發表 查看引用來源
轉相啦,等大家都開心下
寶寶呢排有咩玩呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-19 12:27 發表 查看引用來源

師兄有眼光,其實我一直有留意國內既行情,深圳當然好,但近年真係升得好快。
而且國家都點名發展,黎緊10年只會起飛得更快。
其實當中有人搞局遮,心水清既人都知國內而家有幾強,當然,每個國家都總有街街行為,無地方係完美。
...
如果我有錢,唔會買內地或香港以外的物業啦,我又無打算移民。
其實香港好好住。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-19 12:27 發表 查看引用來源

師兄有眼光,其實我一直有留意國內既行情,深圳當然好,但近年真係升得好快。
而且國家都點名發展,黎緊10年只會起飛得更快。
其實當中有人搞局遮,心水清既人都知國內而家有幾強,當然,每個國家都總有街街行為,無地方係完美。
...
其實香港好好住。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-19 22:15 發表 查看引用來源

師兄見你咁堅,彈條link俾你。
其實我除左跟教練,Paul哥外,最留意就係佢,佢d理論有少少深,聽唔明唔緊要,最緊要佢既野都幾中,真係集土炮加實際理論於一身。
引體果度你抖抖先,好番既不妨跟跟條片咁走,逐步逐步反會更有力上,咁樣 ...
多謝師兄提供的資訊,
有時間我會去研究研究,感謝!🙏🙏🙏

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-19 23:55 發表 查看引用來源
我一定又係眼瞓得滯,睇錯左你話sam師兄咁堅,就俾佢彈lin😆😆😆
HAHA....... 我笑左。
妳咪將自己同Alex既野拎出黎呀下,
即佢堅妳就獎佢下嘛。

引用:
轉相啦,等大家都開心下
轉相好咩?🤭🤭🤭

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-20 02:40 發表 查看引用來源

其實香港好好住。
香港係首選,但如果有資金,不妨留意下唔同地區,我其實唔係為自己打算,係考慮緊小朋友既將來。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-20 10:28 發表 查看引用來源

多謝師兄提供的資訊,
有時間我會去研究研究,感謝!🙏🙏🙏
慢慢睇,可能會有D悶,但佢真係講解到點正確用力同操。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆