上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.6k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-21 11:01 發表 查看引用來源

師兄,內地我信係。
香港就........
好難講了。
而家好多人估樓市會冧添啊。
香港仍有可為或大有可為,但首先係要清醒,唔好自亂自敗。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-21 11:01 發表 查看引用來源

師兄,內地我信係。
香港就........
好難講了。
而家好多人估樓市會冧添啊。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-22 01:23 發表 查看引用來源

見師兄對香港仲咁有信心,又正面,真係唔錯。
我真心欣賞。
但呢度係引區,講太多怕唔怕好趕客??HAHA.....

為左唔太趕客,除左講拜登定浸浸估邊個當選外,一定要講而家一下子無左幾千個空姐,唔見左好多著制服既靚囡囡........點算。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-22 11:37 發表 查看引用來源

見師兄對香港仲咁有信心,又正面,真係唔錯。
我真心欣賞。
但呢度係引區,講太多怕唔怕好趕客??HAHA.....

為左唔太趕客,除左講拜登定浸浸估邊個當選外,一定要講而家一下子無左幾千個空姐,唔見左好多著制服既靚囡囡....... ...
依家引板都冇咩女啦~以前呢度都有空姐,依家都唔知去左邊~

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-22 14:00 發表 查看引用來源
依家引板都冇咩女啦~以前呢度都有空姐,依家都唔知去左邊~
HAHA........ 講起空姐,今日報紙講其中靚女之一亦係港姐既郭羨妮。
佢真係好靚架~~~~
小弟當年仲讀緊書時,撞見仲係讀書既佢,之後佢就選左做港姐。
令人印象深刻呢~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-22 17:20 發表 查看引用來源

HAHA........ 講起空姐,今日報紙講其中靚女之一亦係港姐既郭羨妮。
佢真係好靚架~~~~
令人印象深刻呢~~~~ ...
靚到咁深印象…? 抑或其實認識既呢?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-10-22 20:13 發表 查看引用來源

靚到咁深印象…? 抑或其實認識既呢?
當然係靚爆。
當年我係加拿大時,去朋友屋企玩,帶我上二樓間房,望對面,點解?因為郭小姐返屋企,果時佢係書房睇書,我地幾條麻甩仔就昅女。
果時佢都未入娛樂圈,但已吸引我地一眾麻甩仔了。😝😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-22 21:45 發表 查看引用來源

當然係靚爆。
當年我係加拿大時,去朋友屋企玩,帶我上二樓間房,望對面,點解?因為郭小姐返屋企,果時佢係書房睇書,我地幾條麻甩仔就昅女。
果時佢都未入娛樂圈,但已吸引我地一眾麻甩仔了。😝😝 ...
嘩! 勁靚… 我又冇試過撞到啲香港小姐之類…

近年啲冠軍都唔係我杯茶…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-10-22 21:56 發表 查看引用來源
嘩! 勁靚… 我又冇試過撞到啲香港小姐之類…

近年啲冠軍都唔係我杯茶…
果時佢未係冠軍架,只係我地幾個麻甩仔昅靚女,即對面單位偷望大姐姐果種。
而家諗番都夠低能但令人回味。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-22 17:20 發表 查看引用來源

佢真係好靚架~~~~
令人印象深刻呢~~~~ ...
估唔到師兄和郭羨妮,
竟然也曾有過如此的奇緣,
証明這個港姐絕對是名符其實。👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆