上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-6 11:22 發表 查看引用來源

師兄,有無例子先?
我真係好少留意有咩女優,又其是日本出品好多都麻麻
條女幾靚,跟住走個阿叔出黎,或者成程好多時間攞住玩具

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-11-6 14:40 發表 查看引用來源

我上頁果兩個得唔得😂😂

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-11-6 14:40 發表 查看引用來源

師兄,條女靚,走個肥大阿叔出黎係基本玩法黎。
果時聽講因為睇既係男人多,又醜又老又樣衰既都有,咁幻想既對象女優當然要索靚正啦。
試問男角都靚仔有型,洗鬼呃女上床咩。

HAHA......如果要睇男人都大隻,早前我睇左個鬼佬,大大隻,同女客按完摩,就會扑埋。個男就真係有型大隻,反而到女客麻麻。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-6 11:59 發表 查看引用來源

有波有腳最好玩
HAHA......師兄,有波有腳,又夾得黎好玩,可遇不可求呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-6 15:07 發表 查看引用來源

HAHA......師兄,有波有腳,又夾得黎好玩,可遇不可求呢。
我屋企果個🤭🤭
早排先玩到真空摟屌裙

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-6 15:09 發表 查看引用來源

我屋企果個🤭🤭
早排先玩到真空摟屌裙
師兄,私家果個肯同你玩,已經係人生一大快事~~~~
可以講係極爽~~~~仲令人羨慕添。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-6 15:33 發表 查看引用來源

師兄,私家果個肯同你玩,已經係人生一大快事~~~~
可以講係極爽~~~~仲令人羨慕添。
係🤭佢想俾人睇到但又驚🤫

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-6 14:56 發表 查看引用來源

我上頁果兩個得唔得😂😂
唔錯啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-6 15:06 發表 查看引用來源

師兄,條女靚,走個肥大阿叔出黎係基本玩法黎。
果時聽講因為睇既係男人多,又醜又老又樣衰既都有,咁幻想既對象女優當然要索靚正啦。
試問男角都靚仔有型,洗鬼呃女上床咩。

HAHA......如果要睇男人都大隻,早前我睇左個鬼佬 ...
可能口味唔夾卦,所以好少睇
仲有D屎屎尿尿片,再加埋有D有格仔我無咩興趣睇

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-6 15:09 發表 查看引用來源

我屋企果個🤭🤭
早排先玩到真空摟屌裙
教練真有福氣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆