上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

特別的星期6

前日坐的士,唔知係唔係太耐無坐,果位司機,手車真係一流,我未試過2/3時間就可以去到目的地,其間高速見佢逢車過車,實在係爽,但......真係激左D囉,HAHA.......

之後就係運動,男女大不同,男人既運動衫真係來來去去果D,女仔就唔同,近排我見好多女生都鐘意露腰,條腰修得靚,又真係好好睇。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-9 13:54 發表 查看引用來源

捉到你😂😂
師兄,你捉到邊部份?係唔係師妹對............手?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-9 14:09 發表 查看引用來源

師兄,你捉到邊部份?係唔係師妹對............手?
要睇B豬俾我捉邊部分😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-9 14:04 發表 查看引用來源
特別的星期6

前日坐的士,唔知係唔係太耐無坐,果位司機,手車真係一流,我未試過2/3時間就可以去到目的地,其間高速見佢逢車過車,實在係爽,但......真係激左D囉,HAHA.......

之後就係運動,男女大不同,男人既運動衫真係來來去去果 ...
呢兩日出去都好多女😂😂

https://youtu.be/wW3b4oaHHys

睇人整蛋糕真係幾有趣

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-11-9 14:15 發表 查看引用來源
https://youtu.be/wW3b4oaHHys

睇人整蛋糕真係幾有趣
洗唔洗加奶😂

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-9 14:23 發表 查看引用來源

洗唔洗加奶😂
奶唔係賣點喎!
不過整蛋糕都可以咁show off 服左佢

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-9 14:13 發表 查看引用來源

呢兩日出去都好多女😂😂
試試識返一兩個一齊運動嘛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-9 14:04 發表 查看引用來源
特別的星期6

之後就係運動,男女大不同,男人既運動衫真係來來去去果 ...
做開運動嘅女仔條腰通常都好得,
師兄大飽眼福喇!😂😂😂

其實不論坐車揸車,
快得滯我都驚驚哋。😅😅😅

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-9 14:13 發表 查看引用來源

呢兩日出去都好多女😂😂
又喺喎!
我都覺得呢輪條街過咗好多靚女。😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆