上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 bcm 於 2020-11-26 13:36 發表 查看引用來源

扣晒鈕嘅睡衣有咩好睇
凸點咪有嘢睇😉
點止睇,仲有得咬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-26 14:52 發表 查看引用來源

妳無左,佢地係死都要開心左先。

我見過D阿伯真係咁諗。
唔止阿伯

我身邊有朋友, 都成40 歲,唔化嘅,前排仲喺ig post 相,見佢同朋友仔在高級地方啲房食雪茄飲嘢。

大把呢類女仔,係死都要打咗卡先,著到靚靚show off  自己去高級地方。以為咁樣打卡就顯示出品味丶高貴、靚靚,其實只係更加show 到幾咁自私、愚蠢、無腦、幼稚

當全城好努力抗疫時,自己盡量宅在家,見到呢類朋友真係想unfriend

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-11-27 02:00 發表 查看引用來源

唔止阿伯

我身邊有朋友, 都成40 歲,唔化嘅,前排仲喺ig post 相,見佢同朋友仔在高級地方啲房食雪茄飲嘢。

大把呢類女仔,係死都要打咗卡先,著到靚靚show off  自己去高級地方。以為咁樣打卡就顯示出品味丶高貴、靚靚,其實 ...
有些阿伯鍾意飲湯,有些人鍾意飲酒食雪茄。

cat姐鍾意咩呀?

呢排少出街係啱既。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-11-27 02:10 發表 查看引用來源

有些阿伯鍾意飲湯,有些人鍾意飲酒食雪茄。

cat姐鍾意咩呀?

呢排少出街係啱既。
疫情期間,唔係話想或鐘意就去做

我夠想出街唔戴罩啦!唔好誤會,係口罩!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-26 14:52 發表 查看引用來源

麻煩開胸
由男人開,開心啲,情趣嘛
拆禮物🎁

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-11-27 02:26 發表 查看引用來源

遲下有疫苗,出街唔駛戴口罩啦。

香港好多地方都值得行。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-11-27 02:26 發表 查看引用來源

遲下有疫苗,出街唔駛戴口罩啦。

香港好多地方都值得行。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-26 18:31 發表 查看引用來源

群姐??睇愛回家果個啦,果個唔死。
王喜阿媽腦癌盲左對眼最後都死左

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-26 21:10 發表 查看引用來源
我地村唔係間間送… hktv要去地鐵攞。
我果頭有車直達路所以都ok~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-11-27 01:41 發表 查看引用來源

點止gel 甲, 好多野都diy , 乜都自己試

幫小朋友剪頭髮丶自己染髮丶煮嘢食丶整麵包....
疫情後,變大師
我gel甲本來咩都唔識,而家gel/拆/駁甲/畫花都係自已攪,
當然啦,畫果d花係好簡單,因為左手幫右手係好難。
剪頭髮都識,厲害呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆