上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 bcm 於 2020-11-27 09:46 發表 查看引用來源
我有朋友帶bra訓,我覺得好唔舒服,the就由佢the, 紮住晒點訓呀?
師妹,墮好似可以做運動架喎。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-27 10:15 發表 查看引用來源

奶罩可以唔戴
口罩一定要戴
無錯,如果有身材無樣既女生,帶口罩唔帶奶罩仲好睇架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-27 12:52 發表 查看引用來源

無錯,如果有身材無樣既女生,帶口罩唔帶奶罩仲好睇架。
有得你睇唔好咁多要求😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-27 12:38 發表 查看引用來源

C9比我地更爛玩.........

靚都好D,我睇post既真係極品,可以叫做..................扒王之王
服侍富婆......
有啲錢,真係唔易搵。首先要過到自己果關....

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-27 12:41 發表 查看引用來源

其實要完全唔出街呢,就好難既。
但成班人呢........就盡可能唔好囉。
所以我明一樣野,有時做得唔好,明知都去錯,唔一定係無知或無錢無學識既人........
相反一句呢D人全部都好Q自私就真。 ...
好鬼死鐘意你個Q 字

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-27 12:34 發表 查看引用來源

HAHA....... 我個人係有少少怪。
其實我係係度滿足緊自己,又同時有D點滴想同大家分享下。今次既文章,其實係較以往都比較詳細,一來我好想寫出果時果份感覺出黎,二來係我知道有D人一見多字就唔會睇,所以我係分類緊。詳細 ...
我明,邊際效應遞減法則,一樣野你得到幾多快感同滿足都好,個感受會隨得到既次數而遞降。如果唔記低佢,呢d野得兩個人知,將來大家都忘記左,咁就好似唔存在過一樣,寫出黎比人睇下,多d人參與係過程到,對於雙方都係一件樂事黎
我反而係相反,齋講sex既我好少睇,因為床上交戰黎黎去去都係果d,生活化D,多內心感受,咁篇文先有人既性情係入面,先至有味道,先至好睇
不過唔知你打算寫到邊一個點黎end
因為斷估唔會一直寫到今日既timeline la 成十年
會唔會係呢幾位女主角依次淡出,最後得返cherry時為結束呢
我期待睇落去

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-27 12:46 發表 查看引用來源

可以黎幫襯洗頭嗎?
你應該quote阿cat,我唔識剪髮,我係識整手甲咋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-27 12:51 發表 查看引用來源

師妹,墮好似可以做運動架喎。
可以做咩運動呀??

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-27 13:18 發表 查看引用來源

有得你睇唔好咁多要求😂😂
咩遮.........我地做人無要求,同條咸魚有咩分別先?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-11-27 14:18 發表 查看引用來源

服侍富婆......
有啲錢,真係唔易搵。首先要過到自己果關....
聽講成皮野一晚,女人捨得使多過男人.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆