上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 bcm 於 2020-11-28 18:41 發表 查看引用來源
無咁岩,拍戲咩
人生有時比戲更加戲劇人生無常,也是無限可能

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-27 17:54 發表 查看引用來源
當我行完第一段樓梯,在轉彎位準備再行上去第2段時,Bella已被我深深插入得完全軟癱的伏係我身上,我的袋袋已被流出的洞汁弄得完全濕晒,她下身再沒氣力支撐,洞洞不由自主地完全吞沒我的棒棒,此時佢好快講左句。

Bella: Drago ...
偽同居真係舒服又維持到新鮮感
年青時代 有一個Bella咁既女伴
生活氛圍都會開心好多

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-28 18:28 發表 查看引用來源

其實當時有趣既情況係,我係啤酒妹妹同Cherry身上學習既野,實踐係女友同Bella身上。
開發什麼往往係緊要卻未必係重點,重點係女方既怕羞又想試,試完會更大膽因為你而提出不同玩法,果個過程係最有滿足感呢~ ...
兩個人一齊發掘有趣事,很好玩呢。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-11-28 18:42 發表 查看引用來源

咩類型都有wo~蘭桂芳usb形又有,做文職又有,有個阿龍係中醫黎添
係??我係推拿按摩架~~~~

做我地呢行好安全,會保持性交距離~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2020-11-28 18:43 發表 查看引用來源

咁貪心因住馬上風呀,師兄
在家hea足14日遮.....又唔係做足14日,如果做足,可能一個月內對性都唔會有興趣.................

引用:
原帖由 degree06 於 2020-11-28 20:25 發表 查看引用來源

其實都識左,可能只係未見面者~
b師妹已名花有主,見左唔著數架。

師兄都會想見D有下文既師妹啦,話時話你見過Cat師妹未?

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-29 09:46 發表 查看引用來源
偽同居真係舒服又維持到新鮮感
年青時代 有一個Bella咁既女伴
生活氛圍都會開心好多
無錯,偽同居其實係一流,佢無日日見果種奉左旨既感覺,又有間唔中過夜既爽快感。
其實當年我間屋裝修好後,我同女友亦無搬上去,係間唔中住下。
至於同Bella,果時仲要係獨立屋,個感覺又係一流。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-29 16:46 發表 查看引用來源
兩個人一齊發掘有趣事,很好玩呢。
我蠢啦,當年唔似而家咁多野玩。又搖控蛋,又咩主奴,我果時好簡單架喳。

好多時都係飲下紅酒,又或一齊沖涼果D,嘥左佢地..........

引用:
原帖由 degree06 於 2020-11-28 20:26 發表 查看引用來源
人生有時比戲更加戲劇人生無常,也是無限可能
想太多了

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-30 11:41 發表 查看引用來源

係??我係推拿按摩架~~~~

做我地呢行好安全,會保持性交距離~~~~
安全d好呀師兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆