上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-21 11:12 發表 查看引用來源

塞埋點算,叫佢地唔好入男洗手間添喎。
女廁塞都會影響男廁加Pantry去水..
如果唔係我唔會嬲成咁..一整三樣一齊封

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-12-21 09:31 發表 查看引用來源
祝大家冬至快樂!!!
冬至快樂啊。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-12-21 11:15 發表 查看引用來源

個個月塞真係好煩…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-12-21 12:11 發表 查看引用來源

個個月塞真係好煩…
一星期塞兩次,仲要唔止一個黎幫襯..
廁所污糟都係你地自己造成去其他層好PK

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-12-21 11:15 發表 查看引用來源

呢單野其實都搵個兇手,如果唔係........好難搞。

女人要塞廁所太多原因,我聽講有人掉M巾,一沖唔走就死晒火。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-21 11:10 發表 查看引用來源

我睇數據。事實HK真係渣,澳門果邊,公關手法高明好多。
老實做事而不善言辭,都幾常見。

雖則,現代社會確實需要絕對忠誠又善於宣傳的團隊和與大眾有效交流溝通傳播訊息的平台如網上網下。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-21 11:10 發表 查看引用來源

我睇數據。事實HK真係渣,澳門果邊,公關手法高明好多。
老實做事而不善言辭,都幾常見。

雖則,現代社會確實需要絕對忠誠又善於宣傳的團隊和與大眾有效交流溝通傳播訊息的平台如網上網下。

大家會買禮物嗎??雖然疫情仍在,但心情總係開始開心緊~~~~HAHA.............

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-22 17:00 發表 查看引用來源
大家會買禮物嗎??雖然疫情仍在,但心情總係開始開心緊~~~~HAHA.............
你指俾邊個先?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-12-22 17:37 發表 查看引用來源

你指俾邊個先?
HAHA,師兄你忙D,你買咩我比較有興趣知。

我就買俾家人為主呢~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆