上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-8-20 00:17 發表 查看引用來源

下次試吓啦,話唔定覺得刺激好玩,之後再試其他新玩意
都要冬天先
依家真係餵蚊😂😂

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-8-13 19:20 發表 查看引用來源

果條天橋好少人行😂
係去貨櫃場
上次玩過12k,總爬都有23x米😂😂
果真真,我都唔知原來有條咁......長嘅天橋
咁你係咪都會日日跑㗎?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-8-20 18:41 發表 查看引用來源

咁你係咪都會日日跑㗎?
隔日
日日我對腳頂唔順😂😂

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-8-20 18:41 發表 查看引用來源

咁你係咪都會日日跑㗎?
師兄,日日真係堅勁,照理肌肉都要抖下,你係慣晒果隻喎。

見靜靜地,想講樣野,就係小弟好鐘意睇唔同人戴既口罩,通常男人、成年人,都好平實既款,相反女生,就靚好多,如果後生既呢,仲有公仔圖案,Q好多都有。仲有趣既係,我發現戴左口罩既女生,真係OK,睇對眼或得眼鏡下,靚好多。好似今早,有個背心短褲女生,戴住口罩,真係會令人望多幾眼,仲幻想佢係樣靚身材正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-20 17:24 發表 查看引用來源

而家已結左了,回憶中既點滴係結婚前的故事。
咁之前嘅佢地都無聯絡?

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-8-21 13:40 發表 查看引用來源

咁之前嘅佢地都無聯絡?
同佢地都有保持聯絡,分別在於多少。
當然,最多會係Cherry,我同佢會某些日子聚會。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-21 10:42 發表 查看引用來源
見靜靜地,想講樣野,就係小弟好鐘意睇唔同人戴既口罩,通常男人、成年人,都好平實既款,相反女生,就靚好多,如果後生既呢,仲有公仔圖案,Q好多都有。仲有趣既係,我發現戴左口罩既女生,真係OK,睇對眼或得眼鏡下,靚好多。好似今早,有個背 ...
而家好多男人戴豬嘴或者好似樹熊鼻個d..... 好肉酸

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-21 14:14 發表 查看引用來源
我地只帶白色口罩

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-21 14:14 發表 查看引用來源
果d我又無試過,睇上去總感覺好似好細個,又硬,而且賣相怪怪的……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆