上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-20 17:24 發表 查看引用來源

而家已結左了,回憶中既點滴係結婚前的故事。
結咗婚,應該學以至用

佢係你嘅洞房導師唔

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-8-21 14:56 發表 查看引用來源

結咗婚,應該學以至用
學以致用當然好,但通常呢d情況會係對外常用既多。😅😅

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-8-21 15:17 發表 查看引用來源
佢係你嘅洞房導師唔
係架,師兄應該都遇過,技巧心思都好高既女生,佢地都會好似我地男人咁,遇到好對手時會好好享受對方,同對方一齊開心。

好既sex partner,係一個好導師,不論床上床下。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-21 16:50 發表 查看引用來源

係架,師兄應該都遇過,技巧心思都好高既女生,佢地都會好似我地男人咁,遇到好對手時會好好享受對方,同對方一齊開心。

好既sex partner,係一個好導師,不論床上床下。 ...
你冇咁好彩你嘅經驗真係非常之好

我而家想搵返個唔係好識屌屄嘅妹妹教佢

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-8-21 18:05 發表 查看引用來源

你冇咁好彩你嘅經驗真係非常之好

我而家想搵返個唔係好識屌屄嘅妹妹教佢
哈哈,唔係好識要等你教,仲有排教喎可能。
乜而家仲會鐘情嫩口無經驗嗎?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-21 19:08 發表 查看引用來源

哈哈,唔係好識要等你教,仲有排教喎可能。
乜而家仲會鐘情嫩口無經驗嗎?
.我要做導師

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-8-21 21:19 發表 查看引用來源

.我要做導師
專教妹妹仔?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-8-21 22:51 發表 查看引用來源
專教妹妹仔?
coco💋💋💋💋💋可能師兄想回春😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-21 10:42 發表 查看引用來源
見靜靜地,想講樣野,就係小弟好鐘意睇唔同人戴既口罩,通常男人、成年人,都好平實既款,相反女生,就靚好多,如果後生既呢,仲有公仔圖案,Q好多都有。仲有趣既係,我發現戴左口罩既女生,真係OK,睇對眼或得眼鏡下,靚好多。好似今早,有個背 ...
我戴童裝加大眼鏡架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆