上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-15 11:03 發表 查看引用來源
咁小?唔係呀呀呀呀呀
四季經?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-15 11:04 發表 查看引用來源
最識玩係你啦師兄
我亂吹喳! 女仕會知真定假
都係女..神先係標準答案

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-15 07:22 發表 查看引用來源
聽我老婆同佢啲八婆friend聚會,佢話有咗小朋友嘅夫婦一年只係可以做到四至五次。
有冇可能得咁少呀⋯

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-15 00:31 發表 查看引用來源

睇你故事,就知你要求高,點會亂放野入口吖
近排睇飲食節目多左,我覺得食有個過程,呢個亦係供求問題,如果我提供既係一流,我當然都會希望食入口既亦唔錯架嘛。
我自問己過左咩都放入口既階段,而且年紀大腸胃嘛嘛,揀飲擇食,寧缺莫濫係小弟近年指標。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-15 01:09 發表 查看引用來源

你咁講講吓,我朋友圈真係有個煩膠男。完全中晒!自以為好型,反而一直冇女埋身...
身邊女性朋友都有共同feedback , 煩膠+怪。但佢自己就覺得自己好獨特,唔聽人講嘢,近日仲不停打卡show off 好有品味 .... 唉,一句講晒,冇本事 ...
嗱,但其實呢種男人係特別既,佢地有佢地一套經典原則,做人理論,其實我覺得係值得去了解,唔係做情人,做朋友未必都係咁,因為佢地私有化唔到朋友架嘛,態度往往唔一樣。
我自問好鐘意識唔同個性既人,我會好好奇去了解佢地既生活方式。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-1-15 07:20 發表 查看引用來源
百貨應百客,你格present出黎同圈子係呢D無計架喎!
道理個個都明,做唔做到一回事喇!
無錯,所以我想講,有D人,做朋友正正常常,點估到做情人又會係另一回事呢~~~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-15 11:02 發表 查看引用來源
alex都唔鐘意有男人埋我身,不過佢又唔會咁,淨係會叫我小心啲
咁世上唔會有老公,男友鐘意自己另一半有仔埋身既,但人係群體社會生活,唔係同性就係異性,叫妳小心,我覺得好正常。
而且Alex係我心中型開,佢應該唔會突然婆媽到問妳係咪唔要佢,又或宅男式死纏掛。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-15 07:22 發表 查看引用來源
聽我老婆同佢啲八婆friend聚會,佢話有咗小朋友嘅夫婦一年只係可以做到四至五次。
咁有2個小朋友咪一年得2,3次??
咁有3個小朋友呢??
容乜易有第3個小朋友原來唔係同老公生架?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-14 12:44 發表 查看引用來源

我係度scan緊我有無呢D朋友,好彩又真係無........
但真係想見識下。
管著衫最黐線。又唔係職業形象指導,著衫眼光通常差過女人…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-14 17:48 發表 查看引用來源

HAHA....... 師兄,我已有目標,係我未搵番失落左既朱古力前,係唔會亂放野入口架。
誰是朱古力競猜遊戲…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆