上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-1-18 13:42 發表 查看引用來源
外國稅制⋯ 可能3萬就係果條稅階用20%變45%
咁就唔止無咁開心,直頭好sad
有些過埋50% 添呀

割咗成忽肉

但妳去享用免費社區活動丶教育及醫療服務時,就覺得抵番

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-18 14:36 發表 查看引用來源

妳仲好講,妳update新圖我考慮。
舊圖都冇,點update 新圖?

我一向都咁神秘

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-18 14:35 發表 查看引用來源

師兄明個真理,如果連點心阿姐都問你買左股未,就真係要走,唔係到時賣股都唔掂......我指屁股。
有冇股票群先

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-1-19 01:21 發表 查看引用來源

有冇股票群先
股係⋯⋯屁股個股?

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-18 22:53 發表 查看引用來源

有車溝女易好多喎。

股票太過波動,係有潛在贏到大錢的機會,但唔易。
不單係眼光,仲有其他一些很重要既因素。
呢期搭順風車🤫

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-18 22:53 發表 查看引用來源

有車溝女易好多喎。

股票太過波動,係有潛在贏到大錢的機會,但唔易。
不單係眼光,仲有其他一些很重要既因素。
HAHA.......有車係方便D既,我個人認為有內涵易D.......... 講笑遮,有內涵D女仔知鬼咩。
如果講易,過來人黎講我覺得靚仔係易溝女D既,我意思唔係我靚仔,係我同個靚仔一齊出手,通常D女都會行埋去個靚仔度遮。

股票啦喎,而家買下午放,買咩都升,如果買中個跌既就真係唔好買股票。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-1-18 23:25 發表 查看引用來源
今日未呀,係香港生活同返工
工餘時間唔太夠用
咁要去英國,今日訪問,有人成家拎BNO去住,收入得香港3、4成,但坦誠比香港生活優質,同家人時間相處多左,感滿意。
我聽完都唔係好識計條數.......

而英國估計黎緊好多港人去生活,叫大家放心佢地準備好。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-19 00:33 發表 查看引用來源

咪係囉。龍兄亂咁cut, cut錯晒位
無cut錯架,頭像好似係得咁大幅架喳。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-19 00:39 發表 查看引用來源

舊圖都冇,點update 新圖?

我一向都咁神秘
師妹真係好神秘~~~~

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-1-19 01:21 發表 查看引用來源

有冇股票群先
師兄講緊既群係唔係跳舞果隻?同姨姨講:我不想努力了.......求number?咁先??如果係呢度無......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆