上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.6k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-21 12:25 發表 查看引用來源

係私下PM 比晒班c 妹。我哋會開個谷,研究點樣上移下移,務求把你最吸引嘅一面展示出嚟
點解我睇完覺得係妳地開個谷,研究點樣放大都睇唔清,再行埋一邊笑既喂。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-21 12:50 發表 查看引用來源

點解我睇完覺得係妳地開個谷,研究點樣放大都睇唔清,再行埋一邊笑既喂。
肯定唔會

係你諗多咗

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-21 01:45 發表 查看引用來源
cat姐,咁耐都冇見妳貼相喎
一個字 - 懶

懶得揀丶懶得P 圖丶懶得整丶懶得上載

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-21 02:57 發表 查看引用來源
支持支持🙌🏻
謝謝支持!有好嘢,大家梗係分享一下

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-21 13:17 發表 查看引用來源

肯定唔會

係你諗多咗
講開又講,其實男人真係無咩好睇?
講收視,從來都係女生出圖正架啦。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-21 12:25 發表 查看引用來源

係私下PM 比晒班c 妹。我哋會開個谷,研究點樣上移下移,務求把你最吸引嘅一面展示出嚟
woohoo,kat姐真係冇得頂,簡直係絕世好橋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-21 12:49 發表 查看引用來源

吶喊助威妳就最叻架啦吓~~~~
咁你想我點?直接d?喂,擺條Jer出嚟比我哋睇呀📣

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-21 15:32 發表 查看引用來源
HAHA,死人頭,我意思係妳自己唔出真人圖,又起勢叫人出喳。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-21 03:32 PM 發表 查看引用來源
龍兄,可以真係要擺出黎,等佢哋興奮下

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-21 14:39 發表 查看引用來源

講開又講,其實男人真係無咩好睇?
講收視,從來都係女生出圖正架啦。
你覺得男人無咩好睇,因為你係男人🤣

正嘅男人丶靚仔⋯⋯點止好睇,想摸添

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆