上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-25 18:18 發表 查看引用來源
alex最好hahahaha
哈哈… 係既係既。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-25 17:22 發表 查看引用來源
呢兩日病鬼左.......
有時人不知不覺谷得好盡時,一病,就知自己幾咁渣.........
我足足瞓左超廿個鐘呢。
休息多d
保重身體

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-25 21:44 發表 查看引用來源

做乜突然對另一個男仔條J 有興趣?😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨
🤣🤣🤣🤣唔通中途轉⋯⋯

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-25 21:44 發表 查看引用來源

做乜突然對另一個男仔條J 有興趣?😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨
因為寶寶說alex是最好的,
所以咪想知咩類型是寶寶的最愛。😬🤭

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-26 02:03 發表 查看引用來源
🤣🤣🤣🤣唔通中途轉⋯⋯
呢個時勢,想中途轉機都唔易啊!😅

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-25 21:18 發表 查看引用來源
訓多d和飲水會好些
瞓到之前疲勞既肌肉都痛起,我忽然有個奇怪既想法。
我地男人平時都比較強悍,但透支左都唔知。
可能真係要學下養生。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-25 22:18 發表 查看引用來源
師兄保重。
講開保重,今次去睇醫生,都成年無見。
今次一見,醫生依舊,姑娘全非,老實醫生,不嬲用開既成熟姑娘,今日變左兩個金毛既喂......
唔係,係一個金毛,一個詼灰,2個女仔都好後生,我病住都諗.......佢地男友會唔會叫佢地著住制服........

我認,男人病左,都係咸濕既。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-1-25 22:41 發表 查看引用來源

休息多d
保重身體
小病是福,我好樂天,我第一時間諗,我今次會瘦左幾多。
其實唔係既,係諗抖兩日,全身抖完再操番,效果可能會仲好。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-26 11:42 發表 查看引用來源

瞓到之前疲勞既肌肉都痛起,我忽然有個奇怪既想法。
我地男人平時都比較強悍,但透支左都唔知。
可能真係要學下養生。
保重身體!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-26 12:02 發表 查看引用來源

講開保重,今次去睇醫生,都成年無見。
今次一見,醫生依舊,姑娘全非,老實醫生,不嬲用開既成熟姑娘,今日變左兩個金毛既喂......
唔係,係一個金毛,一個詼灰,2個女仔都好後生,我病住都諗.......佢地男友會唔會叫佢地著住制服...... ...
認識下D新姑娘,出身汗快D好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆