上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-29 01:02 發表 查看引用來源

Ohhhhhh....where is 男神?😍😍😍😍邊樹邊樹?

不過,就算有
這些機會不是我的😫
Cat姐你太謙虛了!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-1-29 08:30 發表 查看引用來源

如果係靚佬呢?😅😅😅
靚佬食熟女或者被人食係應份

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-28 22:03 發表 查看引用來源

好似仲有九陰真經和九陽神功~
師兄,咁樣天下無敵架啦喎~~~~
但一對鬼佬即時死晒...........

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-28 22:04 發表 查看引用來源

有冇練埋洪拳~
唔怕老實講,洪拳其實好蝦人練,其實想型反而可能自由搏擊仲快靚正。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-29 01:02 發表 查看引用來源

Ohhhhhh....where is 男神?😍😍😍😍邊樹邊樹?

不過,就算有
這些機會不是我的😫
師妹,男神又唔難搵既。
即好似食提子咁,如果果"秋"野係唔錯既,食10粒點都有1,2粒係甜架嘛。
我好樂觀架。
戴口罩既女仔多數靚,好心地嘛。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-29 02:36 發表 查看引用來源
哈哈,好似冇咁誇張喎… 易筋經係熱身運動。做完先練拳…
HAHA,某D講笑啦,我好鐘意睇外國果D極限挑戰,好刺激又有快感。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-29 14:40 發表 查看引用來源

師妹,男神又唔難搵既。
即好似食提子咁,如果果"秋"野係唔錯既,食10粒點都有1,2粒係甜架嘛。
我好樂觀架。
戴口罩既女仔多數靚,好心地嘛。 ...
你咁樂觀?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-1-29 15:26 發表 查看引用來源

你咁樂觀?
HAHA,師兄,做人樂觀D好。
好似我,我每星期既某天lunch,都會去一間餐廳食野,真係一星期只去一次,上次埋單走時,阿老闆娘會問我,做咩唔叫上次果款咩咩咩既?
嘩,一星期只食一次既餐廳,老闆娘都記得我,仲問我上次食果款係咩都知同做咩唔番啅。究竟係佢好記性,定我好靚仔呢?
我當然好樂觀當係後者,雖然我明知佢只係好記性都好。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-29 14:37 發表 查看引用來源

唔怕老實講,洪拳其實好蝦人練,其實想型反而可能自由搏擊仲快靚正。
柔拳剛拳要練得好,唔會一味只係用力。

練拳係為強身健體。

型,做gym~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-29 14:37 發表 查看引用來源

柔拳剛拳要練得好,唔會一味只係用力。

練拳係為強身健體。

型,做gym~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆