上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-10 00:43 發表 查看引用來源
過了多久也沒留意?只知回過神時Margaux攬住我吻起來。她帶住我一起再淋浴,此時已完全酒醒的我在享受著Margaux服侍我為我搽沐浴液,纏綿地一起沖涼了好一會兒後。當我斯斯然赤裸著身出廳時,卻看見Margaux在穿上內衣和絲襪 ...
嘩!好有心機寫呀!👍🏻

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-9 15:31 發表 查看引用來源
Fwb – Gimme More

當Margaux走時,我想送她,她卻豪爽地拒絕。

Margaux: Haha….. 唔使啦。

我: 我…… 我地仲會見嗎?
Margaux: 唔…… ( Margaux古惑地眼仔碌碌左看右望,就是沒看我一眼,而當她望我時……. )你想呢? ...
睇左呢段,覺得好好睇。👍

每一篇文都好有質素, 令人代入感好強

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-9 15:35 發表 查看引用來源
片名叫什麼我已忘了,只依稀記得是韓語片,片中大意是男主角是偷窺者,他在偷看另一單位的一男一女在做愛,但他們不是情侶,女的每次也是不情不願地被抽插,故每次做愛都是擰轉面閉著眼被動著,男生洩慾後就走獨留下女主一人在孤獨 ...
同啤酒妹妹做愛很有趣吧…

還會見面嗎?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-9 14:40 發表 查看引用來源

不如講,如果唔係有北水,好多野都唔得。
鐘唔鐘意阿爺一件事,如果唔係討厭買股票賺錢,不得不承認阿爺呢枝大水喉射唔射住其實都幾緊要同幾大分別架師兄。 ...
呢啲錢好難賺。要好多時間睇住上上落落。

引用:
原帖由 mui1892 於 2021-2-10 00:59 發表 查看引用來源
嘩,大佬,我終於睇哂呢幾篇文啦
妳快到……需知我寫左好耐呢~😅😅

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-10 08:12 發表 查看引用來源

嘩!好有心機寫呀!👍🏻
一生人總遇到幾個老師嘛,咁當然要俾心機寫啦~

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-10 09:31 發表 查看引用來源

睇左呢段,覺得好好睇。👍
其實我都覺幾長,難得師兄俾面睇,thanks。

引用:
原帖由 iverkit 於 2021-2-10 10:35 發表 查看引用來源
每一篇文都好有質素, 令人代入感好強
我其實最想寫但心知最悶果part係打機,但有機打,其實我真心無理條女索唔索,我估當時Margaux都覺。
所以先要一口氣寫,點知咁鬼長氣,難得師兄頂得住睇得晒。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-2-10 10:46 發表 查看引用來源

同啤酒妹妹做愛很有趣吧…

還會見面嗎?
當年當然還會有,如果唔係點改進技巧,反過黎征服返Cherry呢~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆