上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-26 11:45 發表 查看引用來源

咁想問句,師妹遇上既會唔會貨不對辦既多先?
即推銷功能時吹噓得好勁,但用上時好快就打柴呢?
你估下,其實呢條問題:都係咁
咁就咁係會啦!

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-26 11:39 發表 查看引用來源

這是凹凸的問題,
男人就算唔洗郁直至出嘢,
都可能會有所閃失,
師兄可幻想一下,
俾女人縛住後動也動不了!
然後再被女人坐爆你,
雖然生理反應仍得到男人出嘢的歡愉,
但卻失掉了你所說的征服感,
所以男人天生是苦命人,
有自唔在 ...
我鍾意乖乖繳械果種感覺。
當佢坐爆左你之後,出晒汗喘住氣扒在你心口休息,你就趁呢個時候呵下佢。到休息夠就掹返出來,一齊睇下今次流返幾多出來.....或者直接第二q.....真係諗起都扯扯地👻

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-26 11:57 發表 查看引用來源

師兄講完令我醒起左以前既一個經歷,因為一直以黎我係床上都幾霸道,果時有位SL提議一個玩法想我試下。
就係綁起我對手,再朦我眼後要我瞓係床上,佢就係度含我碌野,跟住再慢慢奶上黎上半身,之後靜左一陣之後,就突然好濕潤既 ...
好正咁喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-26 11:57 發表 查看引用來源

師兄講完令我醒起左以前既一個經歷,因為一直以黎我係床上都幾霸道,果時有位SL提議一個玩法想我試下。
就係綁起我對手,再朦我眼後要我瞓係床上,佢就係度含我碌野,跟住再慢慢奶上黎上半身,之後靜左一陣之後,就突然好濕潤既 ...
有鮑汁食咁好

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-26 10:22 發表 查看引用來源

我一向都覺得自己是被女人嘆緊咁,
男人太勤力多是較蝕底。
相反,如果女人幫男人含完就入,
那就是男人嘆女人啊!😂
互嘆得唔得呀

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-26 12:04 發表 查看引用來源
你估下,其實呢條問題:都係咁
咁就咁係會啦!
HAHA,妳令我想起,
男既吹噓自己幾勁幾耐,
女既亦會令男人幻想佢腰幼波大,
但事實又有幾多真係呢?

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-26 12:07 發表 查看引用來源
好正咁喎
邊個正先?
我記得SL佢先踎,但可能佢鮑魚被食得太舒服,最後佢跪坐住在係我度,之後佢人烏前,剛好按住我被綁又高舉既雙臂黎借力,下身就仍然嘆緊被我奶啜既濕鮑,果下記憶又幾強烈,因為朦眼同手被按,首次有被女方反客為主既感覺。

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-8-26 13:40 發表 查看引用來源

有鮑汁食咁好
師兄,食到女方出鮑汁,先對得住自己細佬架嘛。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-8-26 12:04 發表 查看引用來源
我鍾意乖乖繳械果種感覺。
當佢坐爆左你之後,出晒汗喘住氣扒在你心口休息,你就趁呢個時候呵下佢。到休息夠就掹返出來,一齊睇下今次流返幾多出來.....或者直接第二q.....真係諗起都扯扯地👻 ...
蠔油撈韭菜,
各人心裏愛。
所以你們是perfect match.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-26 15:22 發表 查看引用來源

師兄,食到女方出鮑汁,先對得住自己細佬架嘛。
Dragon兄,其實品鮑時,
若然鮑汁太多,
令自己雙唇滿滿都是,
你會怎處理呢?
其實當刻如去拿紙巾抹嘴,
可能會大殺風景,
你有沒咩好提議呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆