上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-4-29 13:45 發表 查看引用來源

始終明白點解我冇誘惑冇pm 冇人埋身啦⋯⋯

原來係冇條件😭😭😭😭😭😭😭
貓姐講完呢句應該爆pm

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-4-29 13:45 發表 查看引用來源

Haha......
唔係喎,聽講師妹妳好高質,普通男士連入圍資格都無,門檻好高架喎。
我呢D拋個身出黎做頭象才見得人,妳係連頭象都唔show,唔想咩PM都收喳喎。

引用:

我pm你

內容:hihi😂😂
不斷reply hihi

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-29 12:17 發表 查看引用來源

講我地男生衰都係咁話。
落club,落場玩,男人就已經一開始會好似Terminator咁,掃晒個場既女,邊D食得,邊D唔食得,食得既幾多分,易唔易入手。
我記得曾經係一單新聞講而家男女比例失衡,係老蘭對落少少地方訪問個女生,問佢擔唔擔 ...
企錯車站,等錯車,miss埋尾班車
就可以企一晚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-27 12:35 發表 查看引用來源

HAHA,唔怪之得成日聽人講,後悔既最後補救方法有幾種:
唔太餓,咁再飲多幾杯,整醉對方。
好餓,咁飲多幾杯,照扑。
堅餓,真心唔想食但又覺唔抵,就整醉自己,再熄燈扑,繼而幻想扑緊DJ Miu。 ...
豬排都照砌果d根本係地球防衛隊

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-4-27 23:12 發表 查看引用來源

男人叻, 自然有人欣賞

但都要有靚丶型丶高大丶有錢 嘅條件
4樣都無🤫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-27 12:40 發表 查看引用來源

HAHA.....師兄睇果既A片係女生行政look,但再強勢D既女生,佢中性打扮係著上西裝但唔會扣外套紐,以前可能會搭條7分褲加高踭鞋,而家當然仲有多D唔同穿法,但總言之唔會係OL既斯文look,反而幾殺食。 ...
下場唔係痴漢老強就office俾人輪🤫🤫

引用:

唔係嘩…點會呀,系咪你太揀擇呀😅

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-4-29 17:27 發表 查看引用來源

我pm你

內容:hihi😂😂
不斷reply hihi
HAHA.......師兄,咁會換黎被人問:HI夠未?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-4-29 17:29 發表 查看引用來源

豬排都照砌果d根本係地球防衛隊
所以我老早知道,我無資格保護地球,而任食既野我亦已經少左好多興趣,嗱,唔係無,因為好餓時好難講,never say never

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆