上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-29 12:54 發表 查看引用來源

HAHA........
當然香港女仔吸引,事實我都覺最夾仍然係香港女仔。
但真心講,而家其他地方既女仔,都真係比以前更優勝。
咁我又冇深入研究過其他地方既女仔係咪都咁有個性…

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-4-29 17:27 發表 查看引用來源

我pm你

內容:hihi😂😂
不斷reply hihi
咁我比個hi five 你啦

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-4-29 17:30 發表 查看引用來源

4樣都無🤫
教練有朱古力😍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-29 16:21 發表 查看引用來源

Haha......
唔係喎,聽講師妹妳好高質,普通男士連入圍資格都無,門檻好高架喎。
我呢D拋個身出黎做頭象才見得人,妳係連頭象都唔show,唔想咩PM都收喳喎。 ...
其實你已經講出重點, 我個身唔見得人吖嘛

唔係我高質,  係我欣賞高質男

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-4-29 19:37 發表 查看引用來源
咁我又冇深入研究過其他地方既女仔係咪都咁有個性…
應該講,每個地方既女生都有其吸引之處,但咁樣講太"行"啦。

所以都要配合自己所需,
例如要熱情既我覺得新加坡,馬來西亞既一流。
要識嗲識氹既台妹無得輸。
要聽話又係港男遐想第一位應該首推日本妹。
至於韓妹我麻麻,有時比我仲牛........即好似點極唔明。
至於國內同胞亦深感受,由鈍鈍地到純純地再而家跑贏大市既都有,佢地睇唔起男人既我都見識過。

但性格使然,好似香港女仔集眾模式於一身,各樣有D,最易溝.......通。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-4-30 01:40 發表 查看引用來源

其實你已經講出重點, 我個身唔見得人吖嘛

唔係我高質,  係我欣賞高質男
HAHA.......
問問題。
如果女生樣95分,身材卻是33A,model身型,靚既,
另外平凡女生,樣75分,即不討厭蠻可愛卻有點大眾臉,身材卻是35D,小肥型,
妳估男人會揀邊種?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-4-30 01:34 發表 查看引用來源

教練有朱古力😍
超市買俾你
我係一塊過

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-29 17:44 發表 查看引用來源

HAHA.......師兄,咁會換黎被人問:HI夠未?
因為我好high
所以係咁hi

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-29 17:46 發表 查看引用來源

所以我老早知道,我無資格保護地球,而任食既野我亦已經少左好多興趣,嗱,唔係無,因為好餓時好難講,never say never
屎味朱古力
朱古力味既屎

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-4-30 01:33 發表 查看引用來源

咁我比個hi five 你啦
Yo🖐🖖🤟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆