上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-3 11:56 發表 查看引用來源

相處仲好close 添
會啊會啪啪聲🤪😂

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-3 11:56 發表 查看引用來源

95 分咪好似揸架名貴跑車出街咁

好有虛榮感
無錯,其實就係咁,
95分既外表,好威好有虛榮,但上圍唔係好偉大時,男人實際係想要咩呢??
好可能心底會覺小肥大眾臉既好身材先更吸引。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-3 12:15 發表 查看引用來源

平易近人可以扮出黎🤭😏🤫
師兄,當女生有咁高分時,佢係連扮都唔會架。
而且有句名言叫日久見咸濕,男人都扮唔得幾多啦當同女生相處得來,除非無Feel,HAHA.....

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-3 12:45 發表 查看引用來源

無錯,其實就係咁,
95分既外表,好威好有虛榮,但上圍唔係好偉大時,男人實際係想要咩呢??
好可能心底會覺小肥大眾臉既好身材先更吸引。
係呀!中年肥師奶,木瓜長形大奶奶,一樣有市場。好多男人鍾意玩㗎,fing Fing 吓,唔係彈彈吓,另一種玩法

所以真係要睇男人嘅目的

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-3 12:16 發表 查看引用來源

會啊會啪啪聲🤪😂
咁啪法,會好多水聲

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-3 15:25 發表 查看引用來源

係呀!中年肥師奶,木瓜長形大奶奶,一樣有市場。好多男人鍾意玩㗎,fing Fing 吓,唔係彈彈吓,另一種玩法

所以真係要睇男人嘅目的
Oh my God........
聽完有d飽肚感,去飲杯木瓜奶先。🤣🤣

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-3 15:27 發表 查看引用來源

咁啪法,會好多水聲
啪啪聲,太好聽~
😝😝

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-3 15:25 發表 查看引用來源

所以真係要睇男人嘅目的
哈哈~啱晒我,我中意架

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-3 17:26 發表 查看引用來源
哈哈~啱晒我,我中意架
都話中年肥c9有market 㗎啦!

推車時,啪啪再打幾吓,d pat pat 肉好似浪咁添呀

成個過程好鬼有動感〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-3 17:37 發表 查看引用來源

都話中年肥c9有market 㗎啦!

推車時,啪啪再打幾吓,d pat pat 肉好似浪咁添呀

成個過程好鬼有動感〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
系呀…打橫對住塊鏡,一路睇住一路推,好鬼快射架😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆