上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/6/2021 11:39 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,華安靚唔靚仔唔知,但有才華嘛。
有才華既男人有市場,仲要加埋高大就直情渴市啦。
才情都叫做有少少,唔多唔少都有三分屎坑文采,多都冇啦。
阿星身高都有嘅,不過喺香港嚟講成碌杉咁又真係擲洗啲😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-29 18:31 發表 查看引用來源

冇冇冇,阿星唔係為做而做,只係有時高估自己,對太多有需要嘅人心軟,最後變成自己吃力不討好😬
師兄,我老早已奉行偶像李小龍先生以無限為有限既道理。
女人氹唔晒架,遇到個值得既將佢無限滿足好過。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-30 01:42 發表 查看引用來源

知你中意quality more than quantity 啦!
其實每個識享受既人都會咁既。
我都希望女人同我一齊係享受我既quality架嘛,HAHA.......

就正如情願沈醉於一樽唔夠飲既靚紅酒,都好過飲一箱唔知咩既紅酒而醉左一樣。

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/6/2021 11:50 發表 查看引用來源

所以某程度我鐘意同對方賭博或飲酒,因為酒色財氣情色可以將對方平時既防禦解封,當然我亦同時有機會被睇穿先,但呢種搏奕好玩又有挑戰性,亦學到野。 ...
係㗎,通常食飯飲酒就會容易令人放鬆,容易令人說溜咀😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/6/2021 11:58 發表 查看引用來源

師兄,我老早已奉行偶像李小龍先生以無限為有限既道理。
女人氹唔晒架,遇到個值得既將佢無限滿足好過。
就係阿星衰心軟囉,戒緊戒緊😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-30 01:45 發表 查看引用來源

女方會同你講,唔准心急,蛋糕一日喺焗爐,你一日都唔可以食/玩!
我鐘意同女生調情,其實食就食硬之前既前奏同事後的埋尾都好緊要,係互相出手既情況下,細節位先見心思嘛。
真心講我好鐘意睇女生整野食架。
當然我覺得女生更鐘意睇住男人整野食。

引用:
原帖由 anthonychan 於 2021-6-30 02:21 發表 查看引用來源
今屆歐國盃好多爆冷喎
最冷係令我心淡既英格蘭好似勁左。
頂.......真係心淡左好多年,今年想買佢對家,點知佢往往好勁。

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/6/2021 12:09 發表 查看引用來源

我鐘意同女生調情,其實食就食硬之前既前奏同事後的埋尾都好緊要,係互相出手既情況下,細節位先見心思嘛。
真心講我好鐘意睇女生整野食架。
當然我覺得女生更鐘意睇住男人整野食。 ...
阿星試過一次整steak tartare嘅時候俾女伴話阿星似雙刀火雞姐打牛丸,搞到阿星以後都唔整😬

引用:
原帖由 anthonychan 於 2021-6-30 10:36 發表 查看引用來源
如果無莫拉達可能再勁啲
西班牙我都鐘意。
唔知點解喎,本人唔鐘意法國同德國,而比利時呢,就好想佢威一次。
但真心講最鐘意英格蘭同丹麥,無他,英格蘭熟路,而丹麥以前出過門將舒米高,當年後補身份拎左歐國冠軍夠傳奇,想佢黎多次。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 11:56 發表 查看引用來源

才情都叫做有少少,唔多唔少都有三分屎坑文采,多都冇啦。
阿星身高都有嘅,不過喺香港嚟講成碌杉咁又真係擲洗啲😬
師兄,玩身高都已好大優勢,女人呢,有種向上望仰頭打咖輪情意結架,你無留意頂嘞。HAHA......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆