上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 12:04 發表 查看引用來源

係㗎,通常食飯飲酒就會容易令人放鬆,容易令人說溜咀😬
無錯,當年我記得一位老粗,佢粗聲粗氣,同人隊酒,最初對佢印象麻麻,但當眾人皆醉時佢仲好清醒,好多打圓場或善後功夫都做得好好,原來呢個人係粗中有細,心思絕不簡單。又或他同場的女人一樣識得做人,亦體面有禮,粗豪有粗豪時份,細緻有靜談時刻,當日令我體會咩男人揀咩女人,而咩女人又點解襯得起呢位表面霸氣既男人,真係獲益良多。

唔好意思,正經左。

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/6/2021 12:21 發表 查看引用來源

師兄,玩身高都已好大優勢,女人呢,有種向上望仰頭打咖輪情意結架,你無留意頂嘞。HAHA......
師兄,阿星明呀,香港女仔一般身高大概150-165左右,再細粒啲嘅都仲有。阿星“烏”低身,女伴兀高腳有時都掂唔到阿星個咀,最後唯有阿星一手抱起佢嚟錫,你話幾尷尬呢。所以話太高係唔方便……………😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/6/2021 12:26 發表 查看引用來源

無錯,當年我記得一位老粗,佢粗聲粗氣,同人隊酒,最初對佢印象麻麻,但當眾人皆醉時佢仲好清醒,好多打圓場或善後功夫都做得好好,原來呢個人係粗中有細,心思絕不簡單。又或他同場的女人一樣識得做人,亦體面有禮,粗豪有粗豪時份,細 ...
師兄觀人於微,呢份本事已經好難得。每個人都有佢哋嘅強弱長短,知己知彼,百戰不殆;行軍打仗尚且需要審視敵我,做人處世更加有需要向唔同嘅人學習。學咗唔一定會用,但識咗始終係一技傍身。咦,阿星俾阿師兄帶咗入認真mode添😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 12:12 發表 查看引用來源

阿星試過一次整steak tartare嘅時候俾女伴話阿星似雙刀火雞姐打牛丸,搞到阿星以後都唔整😬
師兄有心思,其實都可以繼續整既,只係睇遇到令自己心動,手動既女人出現未遮,HAHA......
即男人外出有型,在家暖心,應該無咩女生頂得住。

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/6/2021 14:12 發表 查看引用來源

師兄有心思,其實都可以繼續整既,只係睇遇到令自己心動,手動既女人出現未遮,HAHA......
即男人外出有型,在家暖心,應該無咩女生頂得住。
韃靼牛唔係個個頂得順,況且要一塊上好嘅28日以上地窖風乾嘅牛柳喺香港真係唔平,以前喺英國就容易買到,返嚟香港要花咁多心機又吃力不討好,咪搞阿星😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-30 11:50 發表 查看引用來源

所以某程度我鐘意同對方賭博或飲酒,因為酒色財氣情色可以將對方平時既防禦解封,當然我亦同時有機會被睇穿先,但呢種搏奕好玩又有挑戰性,亦學到野。 ...
記得將來多啲同未來女婿玩

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 12:33 發表 查看引用來源

師兄,阿星明呀,香港女仔一般身高大概150-165左右,再細粒啲嘅都仲有。阿星“烏”低身,女伴兀高腳有時都掂唔到阿星個咀,最後唯有阿星一手抱起佢嚟錫,你話幾尷尬呢。所以話太高係唔方便……………😬 ...
唔係喎,女上幾好玩架喎。
仲有就係後入時,我鐘意烏前同女方打住咖輪同時keep住推,感覺超正,如果男唔係高過女好難架,HAHA
另外抱起都唔錯,kiss亦OK。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 12:38 發表 查看引用來源

師兄觀人於微,呢份本事已經好難得。每個人都有佢哋嘅強弱長短,知己知彼,百戰不殆;行軍打仗尚且需要審視敵我,做人處世更加有需要向唔同嘅人學習。學咗唔一定會用,但識咗始終係一技傍身。咦,阿星俾阿師兄帶咗入認真mode添😬 ...
HAHA,講太多抽抽插插,認真吹下亦無妨既。
如果上床係終點,上床前既一切,上床後既維持,都係有趣又富變化,往往仲引人入勝過扑扑扑。
所以同人相處係一個非常有趣既題目,對感興趣既女生點入手更係有夠挑戰性,而且我鐘意解決問題,更鐘意應付難搞既事,包括女生呢~~~~ 所以唔好講一技,要多幾技旁身架,HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 14:16 發表 查看引用來源

韃靼牛唔係個個頂得順,況且要一塊上好嘅28日以上地窖風乾嘅牛柳喺香港真係唔平,以前喺英國就容易買到,返嚟香港要花咁多心機又吃力不討好,咪搞阿星😬 ...
HAHA.......嘩嘩嘩......師兄其實係有心思架喎。
其實我都有D撚手野架,只係....... 太大工程,都係玩下D普通輕小食算。 ( 其實係懶。)

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-30 14:33 發表 查看引用來源

記得將來多啲同未來女婿玩
未來女婿,我同另一半講左,打贏我先好做我女婿。
但事後諗諗下,到時我應該唔多打得架喎。
都係講打麻雀贏我算。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆