上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/6/2021 16:48 發表 查看引用來源

唔係喎,女上幾好玩架喎。
仲有就係後入時,我鐘意烏前同女方打住咖輪同時keep住推,感覺超正,如果男唔係高過女好難架,HAHA
另外抱起都唔錯,kiss亦OK。 ...
係㗎,例如車站便當式果類需要高大男士體力支撐嘅體位冇錯係有利嘅,而且單手抱起女伴將佢放上膞頭然後行去床又夠搞笑啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/6/2021 17:00 發表 查看引用來源

HAHA,講太多抽抽插插,認真吹下亦無妨既。
如果上床係終點,上床前既一切,上床後既維持,都係有趣又富變化,往往仲引人入勝過扑扑扑。
所以同人相處係一個非常有趣既題目,對感興趣既女生點入手更係有夠挑戰性,而且我鐘意解決問 ...
師兄好啱,有多幾技傍身一定有優勢,而且市面上嘅男士都係果幾下又話粗又話長又話耐,阿星會話質會重要過量;個個都話令到女伴依嘩鬼嘈,阿星會話一招深入令到女伴連叫都叫唔出,雙手四圍抓想揾嘢捉,面紅耳熱唞唔到氣係點嘅模樣先係爽嘅表現。

阿星唔喜歡太過複雜嘅人,所謂幸福嘅模樣只得一種,而不幸嘅模樣有千百種,唔開心嘅女人先會尋求其他人嘅安慰,越麻煩越會尋求,所以對阿星嚟講除非要治療,否則咪搞😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/6/2021 17:04 發表 查看引用來源

HAHA.......嘩嘩嘩......師兄其實係有心思架喎。
其實我都有D撚手野架,只係....... 太大工程,都係玩下D普通輕小食算。 ( 其實係懶。)
家下阿星同師兄一樣,三個字~懶😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 07:16 發表 查看引用來源

肚腩大😬
抱抱會好舒服🐻🐻🐻

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 07:21 發表 查看引用來源

阿星諗緊點樣可以寫更加好更加多嘅故事,揾啲好題材,認識多啲女士揾更加多嘅故事元素。阿吉貓又諗緊乜呢?😬
咁你加油啦!收到c 姐c 妹嘅pm , 記得回覆,交流多啲,就唔洗老作啦!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 1/7/2021 00:18 發表 查看引用來源

抱抱會好舒服🐻🐻🐻
唔得喎,一抱阿星會放屁😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 1/7/2021 00:20 發表 查看引用來源

咁你加油啦!收到c 姐c 妹嘅pm , 記得回覆,交流多啲,就唔洗老作啦!
邊~~~有人會pm阿星㗎?唔啱阿吉貓試下?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 09:27 發表 查看引用來源

師兄,好多時好多道理都擺在眼前,但係好多人就正如師兄所講,因為要花心力去思考而懶得去做,換嚟嘅,就係不明不白不知不覺不聞不問。

阿星當然有努力啦,識到咁多女伴嘅背後要付出好多代價,而且邊會一識就會肯做阿星女伴㗎?啲 ...
明白明白
要射 ….哎呀….係付出好多

引用:
原帖由 Katrinacat 於 1/7/2021 00:24 發表 查看引用來源

明白明白
要射 ….哎呀….係付出好多
所以故仔睇完笑完就好😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-30 08:55 發表 查看引用來源

哈哈。呢一刻,諗緊要搵多幾多錢先夠退休。

妻子重話我係水兵…
退休就開間coffee shop 玩吓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆