上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-1 09:55 發表 查看引用來源
阿吉貓開個鋪做樓主就有人pm,阿星開鋪,唔通等師兄pm咩?😬
我做樓主都冇人pm我…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 1/7/2021 11:38 發表 查看引用來源

哈哈! 我想睇下失敗個案喎… 不過都要師兄肯分享先得。
失敗個案大把啦,有試過大家一交手就知大家係咪有興趣;有試過講唔埋欄講講下就冇咗;亦都有試過認識咗之後大家唔夾最後不歡而散。好多好多啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-1 11:47 發表 查看引用來源

失敗個案大把啦,有試過大家一交手就知大家係咪有興趣;有試過講唔埋欄講講下就冇咗;亦都有試過認識咗之後大家唔夾最後不歡而散。好多好多啦😬 ...
噢… 不歡而散… 不過我估,都係有過關係女伴要分手傷心啲…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2/7/2021 08:58 發表 查看引用來源
噢… 不歡而散… 不過我估,都係有過關係女伴要分手傷心啲…
呢層當然啦,有關係或多或少都已經係雙方都對大家有一定嘅信任先會有,喺關係完結嘅一刻,大家嘅信任會瓦解,相愛有機會變成相憎。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 1/7/2021 11:47 發表 查看引用來源
我做樓主都冇人pm我…
某奶油,阿吉貓開個鋪,等阿星PM爆阿吉貓😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 17:27 發表 查看引用來源

師兄好啱,有多幾技傍身一定有優勢,而且市面上嘅男士都係果幾下又話粗又話長又話耐,阿星會話質會重要過量;個個都話令到女伴依嘩鬼嘈,阿星會話一招深入令到女伴連叫都叫唔出,雙手四圍抓想揾嘢捉,面紅耳熱唞唔到氣係點嘅模樣 ...
HAHA,無錯,有番一兩招令女人難以忘懷既床技,已叫女人回味。
閑時相處只要細心同埋有情趣,基本上女人已經很樂於同自己相處。

講完好似好簡單,實行又唔係好複雜,但又唔係個個男人做到。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-7-1 00:30 發表 查看引用來源

聽聞做樓主會收到好多pm 㗎
事實上我深信女生開post,係會好多PM,男生開,我坦白講,其實一路都唔少。
男人鐘意食,女生一樣,分別係男人想即食,女生想食都好,都想食之前看看男人肯為自己花幾多心思,還是一見就要即晚食,咁就好易快合快離。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-1 11:42 發表 查看引用來源

今屆門將都係舒米高…
師兄中point,呢種傳承感覺好有趣。
我通常強隊一隊,弱隊一隊咁捧。
弱隊打既係鬥心同態度,希望丹麥可以再走多步啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2/7/2021 15:31 發表 查看引用來源

HAHA,無錯,有番一兩招令女人難以忘懷既床技,已叫女人回味。
閑時相處只要細心同埋有情趣,基本上女人已經很樂於同自己相處。

講完好似好簡單,實行又唔係好複雜,但又唔係個個男人做到。
...
係㗎師兄,死衝爛衝最後只會令女伴覺得粗魯,不過話分兩頭,粗獷外型係有需要嘅,粗中有細先係核心重點。

係唔易做㗎,咁易做個個做到就唔會有咁多唔開心嘅女人啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-2 16:22 發表 查看引用來源

係㗎師兄,死衝爛衝最後只會令女伴覺得粗魯,不過話分兩頭,粗獷外型係有需要嘅,粗中有細先係核心重點。

係唔易做㗎,咁易做個個做到就唔會有咁多唔開心嘅女人啦😬 ...
無錯。
所以小弟其實並唔標青,仲有d叉燒添,只係我做得比別人多少少。
講開又講,其實唔開心既女人亦有好多,最慘有d仲要裝扮得堅強果種。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆