上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2/7/2021 19:51 發表 查看引用來源

無錯。
所以小弟其實並唔標青,仲有d叉燒添,只係我做得比別人多少少。
講開又講,其實唔開心既女人亦有好多,最慘有d仲要裝扮得堅強果種。
師兄講到自己係叉燒咁誇張😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-2 21:13 發表 查看引用來源

師兄講到自己係叉燒咁誇張😬
叉燒正野黎架,哈哈,其實都係一句遮。

講真,男人唔識女人心,女人自然會揀有心人,我係叉燒都會搵到食啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/7/2021 09:36 發表 查看引用來源

叉燒正野黎架,哈哈,其實都係一句遮。

講真,男人唔識女人心,女人自然會揀有心人,我係叉燒都會搵到食啦。
師兄呢舊唔係普通叉燒咁簡單喎,簡直係燒中之霸。

識女人心,有情趣,可以令到女人甘心接受帶領係需要花好多心機學習同實踐,好多男人排拖嘅時候或者會做下,排耐咗或者結婚之後就放鬆落嚟唔再帶領唔再諗情趣唔再當老婆係情人,所以女士們先會唔開心。

都係果句,男人係有責任嘅😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-2 15:36 發表 查看引用來源

師兄中point,呢種傳承感覺好有趣。
我通常強隊一隊,弱隊一隊咁捧。
弱隊打既係鬥心同態度,希望丹麥可以再走多步啦。
丹麥又準備出場…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-3 10:18 發表 查看引用來源

識女人心,有情趣,可以令到女人甘心接受帶領係需要花好多心機學習同實踐,好多男人排拖嘅時候或者會做下,排耐咗或者結婚之後就放鬆落嚟唔再帶領唔再諗情趣唔再當老婆係情 ...
唔放鬆得架…

不過女人好奇怪的。只要花過心思,就算唔多中,都會很開心。當然花心思然後命中就最好。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 3/7/2021 11:57 發表 查看引用來源

唔放鬆得架…

不過女人好奇怪的。只要花過心思,就算唔多中,都會很開心。當然花心思然後命中就最好。
係㗎,心思係一啲佢哋唔會預你做嘅嘢,不過做得太多就唔矜貴,要間唔中做,但要做得充足做得有心做好資料搜集,咁就非常之好喇😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-3 11:51 發表 查看引用來源

丹麥又準備出場…
今晚一定睇直播。😊😊

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-3 10:18 發表 查看引用來源

識女人心,有情趣,可以令到女人甘心接受帶領係需要花好多心機學習同實踐,好多男人排拖嘅時候或者會做下,排耐咗或者結婚之後就放鬆落嚟唔再帶領唔再諗情趣唔再當老婆係情 ...
簡單講句,女人,佢唔差既,我地唔去關心,咪自然會有人去關心。

我既經驗講我知,其實女人要求好簡單,但好多男人都做唔到。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-4 00:51 發表 查看引用來源

簡單講句,女人,佢唔差既,我地唔去關心,咪自然會有人去關心。

我既經驗講我知,其實女人要求好簡單,但好多男人都做唔到。
師兄好有經驗咁喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-4 00:42 發表 查看引用來源

今晚一定睇直播。😊😊
Yeah... 贏了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆