上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-3 16:41 發表 查看引用來源

係㗎,心思係一啲佢哋唔會預你做嘅嘢,不過做得太多就唔矜貴,要間唔中做,但要做得充足做得有心做好資料搜集,咁就非常之好喇😬
做得有心,有做資料搜集,都唔係好中… 不過氹得開心就可以…

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/7/2021 00:51 發表 查看引用來源

簡單講句,女人,佢唔差既,我地唔去關心,咪自然會有人去關心。

我既經驗講我知,其實女人要求好簡單,但好多男人都做唔到。
係,每一個人嘅要求都好簡單,只要揾到核心,就能夠滿足😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 4/7/2021 02:00 發表 查看引用來源
有心已經非常好,可能資料搜集未足夠所以先唔係好中啫。正如師兄所講,開心就可以😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-4 15:56 發表 查看引用來源

係,每一個人嘅要求都好簡單,只要揾到核心,就能夠滿足😬
Exactly !
中point 好緊要

引用:
原帖由 Katrinacat 於 5/7/2021 00:47 發表 查看引用來源

Exactly !
中point 好緊要
阿吉貓果然本樹,知道篤中個point就可以令到人黯然銷魂😬

引用:
原帖由 degree06 於 2021-7-4 01:24 發表 查看引用來源
師兄好有經驗咁喎。
無錯,仲非常豐富添,不論成功與失敗既經驗喎。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-4 01:57 發表 查看引用來源
Yeah... 贏了。
YES,我最鐘意既英格蘭同丹麥都贏左。
可惜下一場居然2隊對戰,咁我只好純睇比賽算好了................

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-4 02:00 發表 查看引用來源
其實唔使好唔好中,只需要知道對方喜歡,又或指定target,其餘都係自己風格去潤飾已經可以。
唔夠完美既缺憾美,會令女方更期待下一次架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-5 06:42 發表 查看引用來源

阿吉貓果然本樹,知道篤中個point就可以令到人黯然銷魂😬
即係唔係女人既G點咁,男人要知點做,自然水到渠成啊。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-5 11:15 發表 查看引用來源

YES,我最鐘意既英格蘭同丹麥都贏左。
可惜下一場居然2隊對戰,咁我只好純睇比賽算好了................
如果最初是買了呢兩對冠軍,
那呢一刻心情,
會開心到呢!😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆