上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 guthrie 於 30/7/2021 18:56 發表 查看引用來源

阿星C兄果然醒目!維基網頁嗰邊有亦簡介,同作品列表:

https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E6%9F%9A%E6%9C%A8N%27

網上有好多「資源」,翻譯咗嘅版本以英文為主。Google一下"Yuzuki N Dash" 就會搵到好多正嘢。 ...
阿星都算係飽覽群書,呢啲已經係一個入門指標,要做一個有文學修養嘅鹹濕佬,呢啲書一定要睇😬

引用:
原帖由 bcm 於 30/7/2021 19:34 發表 查看引用來源
係呀
下次叫阿Elly同你玩,阿星嘅其中一位女伴係強M😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 22:20 發表 查看引用來源

下次叫阿Elly同你玩,阿星嘅其中一位女伴係強M😬
我有男朋友同我玩啦!佢地個個都知我地嘅故仔,所以唔洗同其他人玩啦😀

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-30 15:41 發表 查看引用來源

女人何妨唔係(除咗「有碌野」嗰度)。

小弟曾經好迷一位H漫嘅女漫畫家,名叫柚木N,畫畫嘅才華毋須多講,而佢喺鹹濕方面嘅才華亦令小弟非常讚歎。

畫風之大膽,意識之不良,嘩嚡,完全超越小弟嘅道德界限!矛盾地真人查實非常 ...
咸濕,同靚唔靚冇關掛…

不過咸濕有冇樣睇既呢…?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-30 16:22 發表 查看引用來源

寫得真係好慢,HAHA........
而且暑假係最忙呢個現象近件都係我身上發生緊~~~~
師兄陪小朋友超忙。

今日又出太陽又落大雨。唔知做乜好。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 18:15 發表 查看引用來源
每當一對一嘅時候,呢啲話題都係走唔甩,唯有輕輕帶過顧左右而言他,當然,每位女伴都係特別嘅,要發掘佢哋嘅專有特色就真係要用心用口,口才呀,氹到佢哋先得喇😬 ...
用心感受,人人有唔同特色。

引用:
原帖由 bcm 於 31/7/2021 09:00 發表 查看引用來源

我有男朋友同我玩啦!佢地個個都知我地嘅故仔,所以唔洗同其他人玩啦😀
阿星講下咋,都唔知幾時先再有機會返去榴槤之國見佢哋啦😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 31/7/2021 10:01 發表 查看引用來源
咸濕,同靚唔靚冇關掛…

不過咸濕有冇樣睇既呢…?
查實鹹濕係有得睇嘅,不過唔係睇樣,雖然有啲人喺個樣度已經鑿哂出嚟兩隻字寫住“超鹹濕”好似阿星咁,一般嚟講,當一個美麗嘅生物行過你面前,你所表達出嚟嘅反應已經好清楚咁透露咗你有幾鹹濕,人人都鹹濕,只係鹹嘅態度同深度。眼神,微表情,動作都會出賣你,正所謂咀裡說不,身體卻很誠實😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 31/7/2021 10:05 發表 查看引用來源

用心感受,人人有唔同特色。
係,女伴們各有特色,令阿星非常難忘😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-31 10:56 發表 查看引用來源

阿星講下咋,都唔知幾時先再有機會返去榴槤之國見佢哋啦😬
我知你講下咋
榴槤之國係咪即是大馬?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆