上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 bcm 於 31/7/2021 14:50 發表 查看引用來源

我知你講下咋
榴槤之國係咪即是大馬?
食好多貓山王嘅地方😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-31 11:01 發表 查看引用來源

查實鹹濕係有得睇嘅,不過唔係睇樣,雖然有啲人喺個樣度已經鑿哂出嚟兩隻字寫住“超鹹濕”好似阿星咁,一般嚟講,當一個美麗嘅生物行過你面前,你所表達出嚟嘅反應已經好清楚咁透露咗你有幾鹹濕,人人都鹹濕,只係鹹嘅態度同深度 ...
我都知咁睇男人咸濕。咁女人又點樣既呢?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-31 11:06 發表 查看引用來源
係,女伴們各有特色,令阿星非常難忘😬
星師兄女伴們個個都好正。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 31/7/2021 20:59 發表 查看引用來源
一般眼神多少可以睇到,小動作例如撥頭髮,皮膚突然出現一閃即逝嘅紅暈之類,都有機會出現。不過女人係動物界入面最識得隱藏發情嘅特徵嘅物種,有防備嘅情況下好難會顯露,飲啲酒,食下嘢,傾下啲天文地理等佢放鬆啲,對男人少啲戒心會容易啲睇😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 31/7/2021 21:01 發表 查看引用來源
星師兄女伴們個個都好正。
阿星好好彩,無心插柳反而識到,喺香港就唔得啦:唔係阿星唔得,係女伴唔得;定係阿星唔得女伴得呢?真係阿星自己都亂哂籠😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-31 20:59 發表 查看引用來源
其實男生係會sense到個女人我覺得。
即簡單講,女人對自己有興趣時,佢地係會搵到出場機會俾你去認識或留意,眾人中佢地會某d地方突出自己,引到男生眼球,哪怕是靠外表衣著身材,還是香味話題眼神。女人對男人有興趣時,總會巧合地有意無意地出現,男生呢個時候如果亦有心就回回禮,如果只得神女有意咁就無用。
呢種試探就如探戈舞步,她一前我一退,我進她迎,配合無間,有意無意就最好玩。😅😅
好似講得複雜左。

引用:
原帖由 dragonbone 於 1/8/2021 11:06 發表 查看引用來源

即簡單講,女人對自己有興趣時,佢地係會搵到出場機會俾你去認識或留意,眾人中佢地會某d地方突出自己,引到男生眼球,哪怕是靠外表衣著身材,還是香味話題眼神。女人對男人有興趣時,總會巧合 ...
師兄講出咗神隨啦,唔介意嘅話阿星補充多少少,其實整個流程都係有跡可尋,而且只要跟住步驟做,都會得到結果,分別在於效果大細而已。

再講白啲,女伴如果因為受到你嘅態度談吐才華之類吸引,佢會對你嘅眼神態度甚至微表情小動作等等都不經意流露,連佢自己都唔覺,睇到嘅機會自然大。

如果女伴冇乜反應嘅話,即係所謂嘅擦唔出火花,丢低三兩個月修練完內功之後再返嚟試啦。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-31 15:06 發表 查看引用來源

食好多貓山王嘅地方😬
正呀~~我好鐘意食貓山~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-1 11:06 發表 查看引用來源

即簡單講,女人對自己有興趣時,佢地係會搵到出場機會俾你去認識或留意,眾人中佢地會某d地方突出自己,引到男生眼球,哪怕是靠外表衣著身材,還是香味話題眼神。女人對男人有興趣時,總會巧合 ...
龍少你好了解女人嘅心理~!

引用:
原帖由 bcm 於 1/8/2021 17:54 發表 查看引用來源

正呀~~我好鐘意食貓山~
就嚟冇得食啦,啲非法種植地俾政府揾人鋸哂啲榴槤樹,就嚟本土都唔夠食,香港冇得食啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆