上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-9-16 09:44 發表 查看引用來源

今年10k係西隧起步
到時會好多人
西隧起步,終點係青馬??
HAHA,我完全唔識。
但聽師兄講抽,即有心跑但未必被抽中可以參加喎。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-16 14:53 發表 查看引用來源

師兄,目標有好多種,
你所指嘅目標係邊種呢?🤭
HAHA,我有好多啊,買樓係其中一個。
再黎就係做好自己啦,我hea左半年喇,係時候認真起步番,而家最想去學下野,係未諗到。
所以就......... 操住先啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/9/2021 16:08 發表 查看引用來源

果時係宅男天地咁,上去一心幫手,佢就最初見我無反應,轉身將一雙小腿放上我大脾度,再兩手搭上我頸,我果時仲以為佢玩野,on dog dog同佢講: 妳放心,應承得幫妳畫,點都畫好佢,妳唔使放晒D手手腳腳上黎驚我走左去咁既。
白痴指線 ...
咦,師兄當年都好純情喎,由得佢武。😬

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-9-16 16:08 發表 查看引用來源
有50k咩?今年啲賽好亂
隨時又話會拉倒取消
有呀,山賽,4月仲見到成堆人跑😂
4月隻62k環港島跑任比賽前幾日先變虛擬
俾人屌到反艇

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-16 16:12 發表 查看引用來源

HAHA....... 同師兄講完,我都稍為諗緊開始番操fit,師兄如果有咩關於賽跑既,我都希望黎得切準備。
10平時有跑開完賽真心唔難
要做時間就要放時間練

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/9/2021 16:11 發表 查看引用來源

當然係女仔,係男人我打X左佢喇,

其實同個女仔好fd,以為佢玩野,我真係當佢好兄弟,因為佢知我暗戀緊個女仔架嘛。
打X咗佢咁慘慘😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-16 16:14 發表 查看引用來源

西隧起步,終點係青馬??
HAHA,我完全唔識。
但聽師兄講抽,即有心跑但未必被抽中可以參加喎。
抽唔中無得跑😂
10k西隧起步終點維園
半馬全馬就尖沙咀彌敦道起步
全馬上青馬折返去西隧返維園
半馬過左南昌調頭去西隧返維園

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-9-16 17:09 發表 查看引用來源

有呀,山賽,4月仲見到成堆人跑😂
4月隻62k環港島跑任比賽前幾日先變虛擬
俾人屌到反艇
最後好似無回水?我有啲fd參加咗都嘈咗好耐
總之今年啲野勁亂,無咩事都係唔參加仲好

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-9-16 17:26 發表 查看引用來源
最後好似無回水?我有啲fd參加咗都嘈咗好耐
總之今年啲野勁亂,無咩事都係唔參加仲好
無回呀
未轉虛擬之前我個fd仲俾番50蚊補bib😂
拎完賽禮物俾左成箱包我地
應該都有50個🙃🙃

附件

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-16 16:43 發表 查看引用來源

咦,師兄當年都好純情喎,由得佢武。😬
無啦,幅野要畫3日,禁室培慾咁,當年幾純都死。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆