上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.6k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-9-17 01:39 發表 查看引用來源

用埋大擒拿手都食你唔到…?
最後要發生既事當然都會發生啦。
只係而家先講,究竟女生會叫男人去佢屋企整野,做野,有多少個男人真係會諗多左,定還是無野既,上去整野遮。
反之言同樣女生叫男人去屋企整野,間屋係無第3者情況下,其實真心叫個男人幫手整,定都會想有事發生呢?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-9-17 09:05 發表 查看引用來源

要左閃右避
不斷加減速
最pk係成排人一字排開傾計攔晒2條線
HAHA.....會唔會絕到打卡阻路果隻呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-17 14:32 發表 查看引用來源

師兄,果3日都真係可以寫個咸故。
最記得佢係超有錢女,佢間屋有間房係打機用,有個Joy Stick同座位係佢阿爸用黎玩打飛機,即飛機打得多,俾個女生揸住碌Joy Stick打飛機果次係人生第一次,亦因為掛住玩,所以先畫足3日遮。
...
屋企最少都2000尺

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-17 14:33 發表 查看引用來源

10K,我得唔得啊,10K即點都跑20K先好玩10K喎,係唔係呢??
唔係架,練練下就跑到

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-17 14:45 發表 查看引用來源

HAHA.....會唔會絕到打卡阻路果隻呢?
呢d咁又未遇過

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-17 14:44 發表 查看引用來源

最後要發生既事當然都會發生啦。
只係而家先講,究竟女生會叫男人去佢屋企整野,做野,有多少個男人真係會諗多左,定還是無野既,上去整野遮。
反之言同樣女生叫男人去屋企整野,間屋係無第3者情況下,其實真心叫個男人幫手整,定 ...
其實次次都唔同… 不過我諗,有咁情況,點都會有心理準備。又未必到計劃好既階段。

到時睇氣氛先知有冇事發生。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-9-17 13:14 發表 查看引用來源

跑到尾段已經無左大半條命😂
噢… 嗌都冇氣嗌…

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-9-17 13:14 發表 查看引用來源

跑到尾段已經無左大半條命😂
我會拍手示意叫人讓路
慳返啖氣捱埋佢好過

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-9-17 15:35 發表 查看引用來源
我會拍手示意叫人讓路
慳返啖氣捱埋佢好過
已無力做任何野
抽左7k先返終點

引用:
原帖由 dragonbone 於 17/9/2021 14:37 發表 查看引用來源

HAHA,都講左堅純,果時係畫畫下佢工人會敲門講有甜品,畫畫下又走左去打機,畫畫下又傾呢樣果樣。
最衝擊我呢D白痴仔無記錯有次畫畫下佢行開左,原來去左沖涼,返黎要我幫佢吹頭。
係唔係成件事聽完都會講: 俾我3日起碼扑足2 ...
吹頭又摸下頭,摸下摸下,好多嘢摸喎😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆