上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-9-17 21:51 發表 查看引用來源
有咩揀呀?
咀啦,臉啦,額頭啦,收數啦,即係咩?即脷搭脷啊老細~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-9-18 15:16 發表 查看引用來源

去試下~~
好似幾好玩,又好。

引用:
原帖由 dragonbone 於 18/9/2021 17:11 發表 查看引用來源

嘩,講呢D??女人20唔覺,keep唔keep根本可以30一個樣,40一個樣喎。HAHA,其實男人都一樣,但都係女人變化大D,始終好命既會結婚生仔,身材都難keep得多。 ...
係㗎,勤力保養同懶嘅已經可以差好遠。往事只能回味😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 18/9/2021 17:13 發表 查看引用來源

問??我識既女生唔鐘意問,佢地索性出手。
即男人出錯手會有機俾人叫非禮,師兄應該未見過女生出手對或錯都好男人會叫非禮架嘛。
女人出得手,比男人更狠啊。 ...
阿星識果啲唔知典解個個都等阿星郁手先,唔知係咪因為阿星生得高大所以女伴們都唔想主動,期待阿星會將佢哋就地正法之類。係要去到果刻啲女伴話“走啦,你都唔抱下錫下人,乜你咁木獨㗎”阿星先醒水知道差啲錯失機會😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-18 17:11 發表 查看引用來源

嘩,講呢D??女人20唔覺,keep唔keep根本可以30一個樣,40一個樣喎。HAHA,其實男人都一樣,但都係女人變化大D,始終好命既會結婚生仔,身材都難keep得多。 ...
20,30,40 如果懂得保養丶扮靚,各有各美. 有機會越嚟越索

但係我身邊真係有啲一生完就變咗另一個身型同樣😖😖

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-9-19 01:57 發表 查看引用來源

20,30,40 如果懂得保養丶扮靚,各有各美. 有機會越嚟越索

50607090,90歲都可以生包。黃包唔駛急~

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-19 00:15 發表 查看引用來源

係㗎,勤力保養同懶嘅已經可以差好遠。往事只能回味😬
哈哈,雖然果位主動的女生係過去式。
但而家睇番其實好多40樓上樓下既都好正。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-19 00:18 發表 查看引用來源

阿星識果啲唔知典解個個都等阿星郁手先,唔知係咪因為阿星生得高大所以女伴們都唔想主動,期待阿星會將佢哋就地正法之類。係要去到果刻啲女伴話“走啦,你都唔抱下錫下人,乜你咁木獨㗎”阿星先醒水知道差啲錯失機會😬 ...
哈哈,師兄太鐘意玩心理戰同有耐性。
我反而鐘意所有行埋前既親密前奏,既然上床已經係必然發生,實在無必要心急去食,倒不如玩多d又或花心來睇下2個人有無多d床以外既火花。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-9-19 01:57 發表 查看引用來源

生完仲要靚身材,我估係堅難。
所以男人真係著數好多。
女人呢,波大又話墮,腰粗又講水桶,蘿大又脂肪積聚。
嘩,堅辛苦囉~

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/9/2021 10:45 發表 查看引用來源

哈哈,雖然果位主動的女生係過去式。
但而家睇番其實好多40樓上樓下既都好正。
某錯,風情萬種,而且知情識趣,有品味有格調,除咗身體嘅互相需索之外,心靈嘅契合度亦都會變得好重要😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆