上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/9/2021 10:48 發表 查看引用來源

哈哈,師兄太鐘意玩心理戰同有耐性。
我反而鐘意所有行埋前既親密前奏,既然上床已經係必然發生,實在無必要心急去食,倒不如玩多d又或花心來睇下2個人有無多d床以外既火花。 ...
觀察下佢哋嘅表情詞彙同身體動作,其實可以睇到好多嘢,尤其是阿星好多時會攞住本書喺度睇,專注喺書度多過喺女伴度,又可以觀察佢哋嘅反應。觀察人嘅反應係一件非常之有趣嘅事,而且連對方嘅微表情小動作都睇埋,可以話係好多平時睇唔到嘅嘢都打開哂俾阿星睇,大滿足😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-19 10:45 發表 查看引用來源

哈哈,雖然果位主動的女生係過去式。
但而家睇番其實好多40樓上樓下既都好正。
Hahaha !!!!
40 係指胸size ????

[quote]原帖由 star_platina 於 2021-9-19 12:38 發表 查看引用來源

某錯,風情萬種,而且知情識趣,有品味有格調,除咗身體嘅互相需索之外,心靈嘅契合度亦都會變得好重要😬 [/quote
咁樣……女神喎
喺邊度搵

引用:
原帖由 Katrinacat 於 20/9/2021 01:15 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 star_platina 於 2021-9-19 12:38 發表 查看引用來源

某錯,風情萬種,而且知情識趣,有品味有格調,除咗身體嘅互相需索之外,心靈嘅契合度亦都會變得好重要😬 [/quote
...
周街都係女神,睇下男人肯唔肯發掘,一個女人係女神定朳神,好大比例都係由自己取決;男人唔珍惜而女人又唔愛自己,扒神就好簡單練成。愛自己嘅女人幾時都容光煥發,令人著迷,阿吉貓你話係唔係?😬

中秋就黎。。。中秋節快樂各位😍😍

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-9-20 12:36 發表 查看引用來源
我又諗起『淫穴兩臀搖』😆😆😆

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-9-20 13:16 發表 查看引用來源
衰豬你搖左未呀。。😂😂😜

引用:
原帖由 alexyclam 於 20/9/2021 12:36 發表 查看引用來源
查實中出節係咪醒神啲呢?😬

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 20/9/2021 13:16 發表 查看引用來源
師姐講到咁,搞到阿星想揾兩臀搖添😬

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-9-20 12:36 發表 查看引用來源
alex兄中秋快樂!
各師姐妹八月十五快樂!
大家中秋快樂!😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆