上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-19 12:38 發表 查看引用來源

某錯,風情萬種,而且知情識趣,有品味有格調,除咗身體嘅互相需索之外,心靈嘅契合度亦都會變得好重要😬
發現呢種女性已唔簡單,仲要令佢為自己傾心,難度就好比今日要買中一隻會升既股票。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-19 12:48 發表 查看引用來源

觀察下佢哋嘅表情詞彙同身體動作,其實可以睇到好多嘢,尤其是阿星好多時會攞住本書喺度睇,專注喺書度多過喺女伴度,又可以觀察佢哋嘅反應。觀察人嘅反應係一件非常之有趣嘅事,而且連對方嘅微表情小動作都睇埋,可以話係好多 ...
師兄,咁實在可以講唔容易。
如果建基於對方已對自己好感度10足都仲易D,如果唔係,真係嬲鬼死都似。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-9-20 01:12 發表 查看引用來源

Hahaha !!!!
40 係指胸size ????
師妹,女人40胸都唔係好盞鬼架喳。男人呢,我地閑閑地都咁上下呢個數字啦。
而且女人40,如果係40A直情唔講笑,我唔貪心,我around32~36,女生有C~E已好滿足,試過36F,直情唔願落樓。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-9-20 13:16 發表 查看引用來源
我又諗起『淫穴兩臀搖』😆😆😆
妳地兩日真係日頭曬到夜晚月光都仲係曬。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-20 14:04 發表 查看引用來源

alex兄中秋快樂!
各師姐妹八月十五快樂!
大家中秋快樂!😁
中秋節就到,師兄們買D野又做少少野,係呢個中出佳節,

祝師兄們都捉住心愛既人: 淫穴兩臀圓
師妹們又捉住我地男人黎: 啜錫含鳩軟,點解軟?開心到果日2Q,3Q,4Q囉~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/9/2021 14:08 發表 查看引用來源

發現呢種女性已唔簡單,仲要令佢為自己傾心,難度就好比今日要買中一隻會升既股票。
某錯,師兄講得有理,要揾個高質女伴真係唔容易😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-20 14:08 發表 查看引用來源

其實成熟女人嘅魅力唔講得笑,
有啲女人令我心動嘅感覺,
比起青春少艾有過之而無不及。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-20 14:14 發表 查看引用來源

師妹,女人40胸都唔係好盞鬼架喳。男人呢,我地閑閑地都咁上下呢個數字啦。
而且女人40,如果係40A直情唔講笑,我唔貪心,我around32~36,女生有C~E已好滿足,試過36F,直情唔願落樓。 ...
男人40胸其實都好普遍,
如果再加埋有40歲,
應該都幾容易令異性吸睛,
然後再吸埋男人啲精,
至於女人四十胸....
我會有點怕囉!😅😂🤣🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-20 14:20 發表 查看引用來源

中秋節就到,師兄們買D野又做少少野,係呢個中出佳節,

祝師兄們都捉住心愛既人: 淫穴兩臀圓
師妹們又捉住我地男人黎: 啜錫含鳩軟,點解軟?開心到果日2Q,3Q,4Q囉~~~~ ...
喺呢師兄真係比我哋較細心,
咁多年我都冇在中秋節送嘢畀伴侶,
太太都唔習慣收禮物,
不過如果真係送嘢畀佢,
我諗會令佢相當驚喜,
謝謝師兄教路。🙏

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-20 14:29 發表 查看引用來源

某錯,師兄講得有理,要揾個高質女伴真係唔容易😬
這質既單身又或寂寞女伴,心裡果幅防謢牆既厚且高,平白要攻入實在唔易。
但真心邪惡D講句食到又滿足感非常。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆