上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-20 13:56 發表 查看引用來源

查實中出節係咪醒神啲呢?😬
呢個當然啦一氣呵成感覺有親切。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-20 14:16 發表 查看引用來源

妳地兩日真係日頭曬到夜晚月光都仲係曬。
那有。。😜

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-20 15:23 發表 查看引用來源

其實成熟女人嘅魅力唔講得笑,
有啲女人令我心動嘅感覺,
比起青春少艾有過之而無不及。
HAHA......
尋日小弟去兜巴星買咖啡,一名鬼佬正同一位亞裔女士坐低飲野吹水,此時行入一位女生,one piece修身裙,要睇既胸腰蘿都出晒黎,真係有夠正,買野飲,最好睇之一就係佢要等,女生邊等邊換腳企,如果你問我有無睇我只係睇左少少,因為小弟正同小朋友係果度食下甜點飲下野,失策地背住左,但我卻又正正望到鬼佬視角,佢係全程昅住呢位索女生。

所以如果要有埋靈魂,成熟一點的女生係吸引力滿滿。
但如果零溝通,齋講外形,青春女生幾時都令人精神為之一振。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-20 15:31 發表 查看引用來源

喺呢師兄真係比我哋較細心,
咁多年我都冇在中秋節送嘢畀伴侶,
太太都唔習慣收禮物,
不過如果真係送嘢畀佢,
我諗會令佢相當驚喜,
謝謝師兄教路。🙏 ...
HAHA,中秋節可以唔記得送野俾另一半,但唔好唔記得送野俾另一半既阿爸阿媽遮。
至於太太收禮物,無咩特別原因,佢多一份:點解既?? 反而仲窩心令佢知要開心幾時都可以,無特定日子都得。

而啜錫含鳩軟,其實係我下一篇既題目,呢句上聯係講咩??佢既下聯係一顆永留存呀喂,HAHA.........
咁師兄估到上聯係咩,咪知送咩囉,亦知點解會鳩軟,因為送完嘛。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-9-20 16:01 發表 查看引用來源

那有。。😜
幾時都有都係好事黎架師兄。

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/9/2021 14:10 發表 查看引用來源

師兄,咁實在可以講唔容易。
如果建基於對方已對自己好感度10足都仲易D,如果唔係,真係嬲鬼死都似。
唏,如果女伴連果少少耐性都某,就唔巧啋佢啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-20 07:17 發表 查看引用來源

周街都係女神,睇下男人肯唔肯發掘,一個女人係女神定朳神,好大比例都係由自己取決;男人唔珍惜而女人又唔愛自己,扒神就好簡單練成。愛自己嘅女人幾時都容光煥發,令人著迷,阿吉貓你話係唔係?😬 ...
周街都係女神😱😱

以你嘅logic 分析,唔通周街都係男神?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-20 14:08 發表 查看引用來源

發現呢種女性已唔簡單,仲要令佢為自己傾心,難度就好比今日要買中一隻會升既股票。
尤其Ching 講嘅心靈契合度

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-20 15:23 發表 查看引用來源

其實成熟女人嘅魅力唔講得笑,
有啲女人令我心動嘅感覺,
比起青春少艾有過之而無不及。
心動後有冇行動?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-9-20 13:16 發表 查看引用來源
我又諗起『淫穴兩臀搖』😆😆😆
咁搖法,男男女女都會好有feel

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆