上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/9/2021 15:51 發表 查看引用來源

這質既單身又或寂寞女伴,心裡果幅防謢牆既厚且高,平白要攻入實在唔易。
但真心邪惡D講句食到又滿足感非常。
套用天堂地獄二分法嘅概念,如果係單身嘅女士其實相對要求會高,因為自己會選擇;相反,有個唔滿意嘅伴侶而出現不滿或者寂寞,就比較容易親近,活喺地獄看見疑似天堂,多少都有盼望。

所以其實好睇果位女士係咪活在地獄,而當時人又點樣去結識佢。不過都係果句,牛唔飲水,㩒唔得牛頭低,對方冇意,點結識都冇用,所以令到對方都有意反而係阿星覺得需要着墨嘅地方。一有意思,不攻自破😬

引用:
原帖由 alexyclam 於 20/9/2021 15:52 發表 查看引用來源

呢個當然啦一氣呵成感覺有親切。
正所謂出完又嚟出過,中出節真係正到冇有😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 21/9/2021 00:59 發表 查看引用來源

周街都係女神😱😱

以你嘅logic 分析,唔通周街都係男神?
從來只有懶女人懶男人,就算樣貌唔夠突出,保持身形同自信,一樣可以好耀眼,啱啱啱先?😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-9-21 01:06 發表 查看引用來源

咁搖法,男男女女都會好有feel
晴晴寶寶中秋節快樂,大家中秋節快樂~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-9-21 01:00 發表 查看引用來源

尤其Ching 講嘅心靈契合度
事業成功既女士好多時唔一定感情成功,但我明白一樣野就係,世上9成9既女生都渴望愛情係真既,只不過渴望得黎會冷靜應對定還是點人人唔同,其實女生都希望有男人可以為佢地感情解密,解得到,女人自然就投入,有D女人好易解,有D女人好難解,越事業成功既女人,一來怕失敗,二來唔想搏,如果解到,就超難得囉。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-21 07:27 發表 查看引用來源

套用天堂地獄二分法嘅概念,如果係單身嘅女士其實相對要求會高,因為自己會選擇;相反,有個唔滿意嘅伴侶而出現不滿或者寂寞,就比較容易親近,活喺地獄看見疑似天堂,多少都有盼望。

所以其實好睇果位女士係咪活在地獄,而當時人 ...
其實女士有無意,師兄覺唔覺頭幾次見就又或第一次見已經可以肯定女方俾唔俾機會自己。

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/9/2021 12:37 發表 查看引用來源

其實女士有無意,師兄覺唔覺頭幾次見就又或第一次見已經可以肯定女方俾唔俾機會自己。
即刻睇到㗎,佢會主動約出嚟見面,或者肯同你傾電話之類,好大程度上已經話俾你知佢對你有興趣,而且其實見一面嘅目的,係想確定佢冇揀錯。呢啲時候同佢見一面係好嘅,俾佢認識下你,同時亦都要俾時限對方,同埋令到對方感覺只見一面時間唔夠見得太少,咁第二次見面就可以激情少少,等佢嚐下甜頭啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-21 07:31 發表 查看引用來源

從來只有懶女人懶男人,就算樣貌唔夠突出,保持身形同自信,一樣可以好耀眼,啱啱啱先?😬
即刻話樣貌唔夠突出
身材好突出=好耀眼

明晒🤣
你啱!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-21 12:27 發表 查看引用來源

事業成功既女士好多時唔一定感情成功,但我明白一樣野就係,世上9成9既女生都渴望愛情係真既,只不過渴望得黎會冷靜應對定還是點人人唔同,其實女生都希望有男人可以為佢地感情解密,解得到,女人自然就投入,有D女人好易解,有D女 ...
難嘅感情lock 解到,解bra 扣就冇難度啦👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 Katrinacat 於 22/9/2021 01:43 發表 查看引用來源

即刻話樣貌唔夠突出
身材好突出=好耀眼

明晒🤣
你啱!
阿吉貓你啲斷章取義都真係幾掂😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆