上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-9-22 01:46 發表 查看引用來源

難嘅感情lock 解到,解bra 扣就冇難度啦👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
講起解bra扣,我忽然醒起自己好耐冇解過其他女人嘅bra扣。😅😅😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-20 16:02 發表 查看引用來源

HAHA......
尋日小弟去兜巴星買咖啡,一名鬼佬正同一位亞裔女士坐低飲野吹水,此時行入一位女生,one piece修身裙,要睇既胸腰蘿都出晒黎,真係有夠正,買野飲,最好睇之一就係佢要等,女生邊等邊換腳企,如果你問我有無睇我只係睇左 ...
其實青春女生都非常吸睛,不過望了兩眼後,我總覺得實在太遙遠了!而且我只會在乎他們的外表。
相反成熟女生,約她吸引到我注視她,我望多幾眼後,總會有種想了解他更多的感覺。
兩者對我來說的分別就係咁樣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-22 11:24 發表 查看引用來源

阿吉貓你啲斷章取義都真係幾掂😬
體諒吓我呢啲老人家

係老花,隻眼唔好,睇嘢係一忽忽,有d 睇到有d 睇唔到

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-22 11:51 發表 查看引用來源

講起解bra扣,我忽然醒起自己好耐冇解過其他女人嘅bra扣。😅😅😅
玩真空?bra都冇

引用:
原帖由 Katrinacat 於 22/9/2021 19:51 發表 查看引用來源

體諒吓我呢啲老人家

係老花,隻眼唔好,睇嘢係一忽忽,有d 睇到有d 睇唔到
阿吉貓有冇著到一忽忽露屎忽呢咁?😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-9-22 19:51 發表 查看引用來源

玩真空?bra都冇
真空無bra揸波波?
我都好想囉!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-21 12:48 發表 查看引用來源

即刻睇到㗎,佢會主動約出嚟見面,或者肯同你傾電話之類,好大程度上已經話俾你知佢對你有興趣,而且其實見一面嘅目的,係想確定佢冇揀錯。呢啲時候同佢見一面係好嘅,俾佢認識下你,同時亦都要俾時限對方,同埋令到對方感覺只見一 ...
HAHA,師兄係經驗之談。
其實係朋友定係床友,有機還是無機,我覺得大家見面交談都總獲益良多。
如果唔係一對一,係男男女女一大班人時,仲有好多變數添。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-9-22 01:46 發表 查看引用來源

難嘅感情lock 解到,解bra 扣就冇難度啦👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
有架,解扣要解得啱時機,都係一個加分位。
而小弟以前出名唔識解,更加係加分中既加分位添。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-22 11:55 發表 查看引用來源

其實青春女生都非常吸睛,不過望了兩眼後,我總覺得實在太遙遠了!而且我只會在乎他們的外表。
相反成熟女生,約她吸引到我注視她,我望多幾眼後,總會有種想了解他更多的感覺。
兩者對我來說的分別就係咁樣。 ...
我理解為,師兄覺得後生女點都無自己份,唔一定係自己被比下去,總言之就係唔多過電。
而成熟女生就會多一份信心,好可能係當大家肯行前一步時,心裡果份考慮都係一致。

師兄有無操肩膀位,呢個位夠橫都幾好睇,我試過唔止一次,女方有意無意想觸碰男人時,會好隨意快手去掃掃肩,佢地既眼神會出賣左自己都唔知,我試過有一個女生直情摸完呢D位會講你係唔係有操開,不如搵日一齊去做gym架。呢D都係幾唔錯既邀請方式。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-23 15:35 發表 查看引用來源

真空無bra揸波波?
我都好想囉!🤣🤣🤣
師兄鐘意床上女生已剝光豬還是性感睡衣由你剝先??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆