上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-24 14:53 發表 查看引用來源

太多好嘅女人,多少都要花啲心機令佢哋笑下,打下你,笑住嚟鬧下你先容易過日子,佢哋笑下就好靚,所以點都要氹下佢哋嘅。

阿星身邊嘅女人,家下除咗大細老闆兩位,其他嘅真係唔巧提😬 ...
師兄既老闆係女人?咁正,咁請問有無機先??
但辦公室扑野唔係罪,反而小心被人啜乾塘喎,HAHA.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 24/9/2021 18:56 發表 查看引用來源

我俾自己3個月試試,HAHA......
即12月左右,可能果時最無機會show off添。

而家,最迷當然係D歌手,其實香港好似慢慢又去番以前咁,後生既追星,成年既玩股買樓,未必最好,但呢個係香港既味道。

40+既女人吸引架,都吸引我,點會唔 ...
成熟而愛自己嘅女人,係非常吸引嘅,有品味,有情趣,有學識,而且風情萬種,簡直可以話係可遇不可求😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 24/9/2021 18:58 發表 查看引用來源

師兄既老闆係女人?咁正,咁請問有無機先??
但辦公室扑野唔係罪,反而小心被人啜乾塘喎,HAHA.......
有個女老闆都唔差嘅,尤其是個女老闆都有啲姿色,成熟又中意同阿星傾偈,阿星成日俾人話衰衰咁,又話阿星口花花咁囉😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-24 18:56 發表 查看引用來源

所以氹下啲女士,氹到佢打人,其實都係自己開心啫。

氹嘅嘢,當然係雙向啦,大家互氹先至有互動嘛,師兄有嘅,係可能太多麻木咗啫😬
我老虎係唔氹人嗰種,
佢鬧你已代表關心你,
佢對外溫柔,係因為嗰啲唔係去伴侶,
佢話對住自己所愛,就會做番真正的自己。😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-24 18:56 發表 查看引用來源

我俾自己3個月試試,HAHA......
即12月左右,可能果時最無機會show off添。

而家,最迷當然係D歌手,其實香港好似慢慢又去番以前咁,後生既追星,成年既玩股買樓,未必最好,但呢個係香港既味道。

40+既女人吸引架,都吸引我,點會唔 ...
其實上年我都是呢段時間開操,
冇得show off唔緊要,
最緊要努力之後是有成果,
到了夏天的來臨,
你就會發覺,
原來自己已是全新的自己,
因為舊年暑假我還是很大的肚腩,
而今年這個夏天,
我已是全季著較貼身上衣。
師兄努力啊!💪💪💪

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-24 19:05 發表 查看引用來源

有個女老闆都唔差嘅,尤其是個女老闆都有啲姿色,成熟又中意同阿星傾偈,阿星成日俾人話衰衰咁,又話阿星口花花咁囉😬
阿星你好幸運啊!
有個有姿色的女老闆,
相信工作起來也特別醒神,
個女老闆明知你衰衰咁,
又成日口花花,
但都很喜歡經常和你傾計,
箇中玄機,路人皆見囉!🤭

引用:
原帖由 sam7211 於 24/9/2021 19:17 發表 查看引用來源

阿星你好幸運啊!
有個有姿色的女老闆,
相信工作起來也特別醒神,
個女老闆明知你衰衰咁,
又成日口花花,
但都很喜歡經常和你傾計,
箇中玄機,路人皆見囉!🤭 ...
某某某,阿星某撩人,係阿星啲鹹濕樣不經意流露啫,某樹某樹😬

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-24 19:15 發表 查看引用來源

其實上年我都是呢段時間開操,
冇得show off唔緊要,
最緊要努力之後是有成果,
到了夏天的來臨,
你就會發覺,
原來自己已是全新的自己,
因為舊年暑假我還是很大的肚腩,
而今年這個夏天,
我已是全季著較貼身上衣。
師兄努力啊!💪 ...
哇!Sam兄好強,小弟望塵莫及。呢一年你點操法?分享下心得😎

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-9-25 10:16 發表 查看引用來源
哇!Sam兄好強,小弟望塵莫及。呢一年你點操法?分享下心得😎
師兄見笑了!
張相都是借角度影出嚟才有如此效果,
都要挺胸收腹實谷嗰隻。😅

其實頭半年我都係亂衝亂做乜都做下,
之後懂得肌肉要休息,
才能增長肌肉。
我便開始“肩,胸,胸,背,二頭和三頭”,
期間就算斷攬,
都是跟這個次序去操練,
另外隔日行過公園,
就會入去拉三四組引體上升,
暫時我每組都做得不多,
三四下或者兩三下,
就拉番佢三四組。
每逢在家睇電視的時候,
又做返幾組提腿動作,
有時臨瞓又推下健身轆,
腹部運動我就冇乜特定日子去做,
每日就不停食食食,
食三幾隻雞蛋和雞肉,
每逢有操練嘅日子就飲下protein,
同埋中午都會食多飯,
我近半年的飲食操練大概就是這樣。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-25 18:43 發表 查看引用來源

師兄見笑了!
張相都是借角度影出嚟才有如此效果,
都要挺胸收腹實谷嗰隻。😅

其實頭半年我都係亂衝亂做乜都做下,
之後懂得肌肉要休息,
才能增長肌肉。
我便開始“肩,胸,胸,背,二頭和三頭”,
期間就算斷攬,
都是跟這個次序去操 ...
Sam師兄都好有睇頭。加油加油。

今日天氣超正,出街飲茶海旁散步有啲風好正。

原來太空館變微笑菠蘿包好搞笑。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆