上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-24 19:05 發表 查看引用來源

有個女老闆都唔差嘅,尤其是個女老闆都有啲姿色,成熟又中意同阿星傾偈,阿星成日俾人話衰衰咁,又話阿星口花花咁囉😬
氹得人開開心心。

我就經常俾人話慢半拍…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-24 11:15 發表 查看引用來源

咦,師兄有成績喎。
加油努力,最近小弟同相熟既舖頭傾,麻煩佢同我轉餐單,我都開始控制飲食,難得老闆娘講只要我講佢就配合,非常好人,我都好想快D有好成績呢~~~~

HAHA,後生女,師兄知唔知而家後生女鐘意咩先?
師兄又知唔知成熟 ...
其實聽下人講佢鍾意啲乜同點解鍾意,都好有趣架…

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-25 18:43 發表 查看引用來源

師兄見笑了!
張相都是借角度影出嚟才有如此效果,
都要挺胸收腹實谷嗰隻。😅

其實頭半年我都係亂衝亂做乜都做下,
之後懂得肌肉要休息,
才能增長肌肉。
我便開始“肩,胸,胸,背,二頭和三頭”,
期間就算斷攬,
都是跟這個次序去操 ...
見你咁勁我都手痕痕放返張舊嘢出來獻醜。而家我一個禮拜同Soso拍操3日,有時間剩咪….執返兩劑咁👻。最緊要玩得開心。Sam兄分得咁細,有冇入gym房玩?

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-9-25 22:16 發表 查看引用來源
見你咁勁我都手痕痕放返張舊嘢出來獻醜。而家我一個禮拜同Soso拍操3日,有時間剩咪….執返兩劑咁👻。最緊要玩得開心。Sam兄分得咁細,有冇入gym房玩? ...
型爸師兄都好fit啊。

我每日大約做半個鐘運動就攰…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-9-25 22:25 發表 查看引用來源
型爸師兄都好fit啊。

我每日大約做半個鐘運動就攰…
我都係安全、有效、開心行先。
攰就抖下啦,抖夠就自然想做。

睇到咁多位師兄都好勤力操fit自己嘅身體,無論大家係為咗吸引異性嘅目光又好,還是另一半嘅讚賞都好,我相信大前提係大家都最想嘅就係身體健康,特別係做咗爸爸嘅,都希望可以有強健嘅體魄陪伴仔女成長,當然最開心就係聽到其他人稱讚,你哋好似兩兄妹/兩兄弟啦。我都預祝咁多位師兄操練成功,可以放膽show show你哋嘅成績俾大家睇吓~~~~~加油加油

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-9-25 22:16 發表 查看引用來源
見你咁勁我都手痕痕放返張舊嘢出來獻醜。而家我一個禮拜同Soso拍操3日,有時間剩咪….執返兩劑咁👻。最緊要玩得開心。Sam兄分得咁細,有冇入gym房玩? ...
型爸的南瓜肩和大大隻的二頭肌,
是我望塵莫及才對啊!
不過看到你的照片,
又令我信心大增,
因為只要努力和用上時間,
雖然我未必追得上你,
但都不難有你如此臂型。😁

暫時我仍選擇在家裏操練,
再過多一段時間啦!
相信到時我就會去gym room,
始終上gym room有相關的器械,
操練起來會事半功倍,
等我再打好啲根基就會去㗎啦!😂

你和soso簡直就係perfect match,
你哋嘅人生有著對方的出現,
令你哋家庭以外的生活增添色彩,
由一般興趣去到床上的興趣,
都配合到不得了!
根本就係此生無憾。🙂

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2021-9-26 09:14 發表 查看引用來源
睇到咁多位師兄都好勤力操fit自己嘅身體,無論大家係為咗吸引異性嘅目光又好,還是另一半嘅讚賞都好,我相信大前提係大家都最想嘅就係身體健康,特別係做咗爸爸嘅,都希望可以有強健嘅體魄陪伴仔女成長,當然最開心就係聽到其他 ...
give師姐你好啊!很久不見了!近況好嗎?
其實都因為呢個疫情,我呆在家裏太悶,
所以才開始操練。
講起兄妹有件事好好笑,
有次女兒和同學上我家打邊爐,
之後同學跟她說:其實我唔知叫你daddy媽咪做哥哥姐姐還是uncle auntie好?
佢之後講返出嚟,
都令到我和太太從心而笑了出來。😂

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-26 12:53 發表 查看引用來源

give師姐你好啊!很久不見了!近況好嗎?
其實都因為呢個疫情,我呆在家裏太悶,
所以才開始操練。
講起兄妹有件事好好笑,
有次女兒和同學上我家打邊爐,
之後同學跟她說:其實我唔知叫你daddy媽咪做哥哥姐姐還是uncle auntie好?
佢 ...
即證明你哋好後生,佢哋先會咁講。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2021-9-26 09:14 發表 查看引用來源
睇到咁多位師兄都好勤力操fit自己嘅身體,無論大家係為咗吸引異性嘅目光又好,還是另一半嘅讚賞都好,我相信大前提係大家都最想嘅就係身體健康,特別係做咗爸爸嘅,都希望可以有強健嘅體魄陪伴仔女成長,當然最開心就係聽到其他 ...
我就希望冇肚腩。有精神做乜都得。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆