上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-9-25 22:46 發表 查看引用來源
我都係安全、有效、開心行先。
攰就抖下啦,抖夠就自然想做。
我試下呢幾日淨係做伸展。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-9-26 15:27 發表 查看引用來源
我就希望冇肚腩。有精神做乜都得。
我相信無論男女最希望就係無肚腩。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2021-9-26 17:34 發表 查看引用來源

我相信無論男女最希望就係無肚腩。
give師姐,好耐冇見,幾好嗎?晴晴天氣凍時,冬天時,一齊食煲仔飯啦~

引用:
原帖由 degree06 於 2021-9-26 18:08 發表 查看引用來源
give師姐,好耐冇見,幾好嗎?晴晴天氣凍時,冬天時,一齊食煲仔飯啦~
我都幾好,都係肥c9一個,哈哈,講起煲仔飯,我拎真係好耐無食過,宜家都唔知邊度有好食嘅煲仔飯食呢?

其實宜家嘅冬天真係一啲都唔凍,十月都就嚟到,但係都仍然係咁炎熱,可能以後一年只會得兩季。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-26 12:47 發表 查看引用來源

型爸的南瓜肩和大大隻的二頭肌,
是我望塵莫及才對啊!
不過看到你的照片,
又令我信心大增,
因為只要努力和用上時間,
雖然我未必追得上你,
但都不難有你如此臂型。😁

暫時我仍選擇在家裏操練,
再過多一段時間啦!
相信到時我 ...
見笑!張相上年,正值lockdown 時期。而家有得gym又游水,其實又再出啲,不過見得大隻佬多,都唔覺自己特別fit,對自己有個交代就ok!
Sam兄喺屋企做都有如此效果,真係唔簡單。如果入埋gym房玩,實俾你拋離。你有做又再交流下。點都好,最緊要安全、有效、開心。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2021-9-26 09:14 發表 查看引用來源
睇到咁多位師兄都好勤力操fit自己嘅身體,無論大家係為咗吸引異性嘅目光又好,還是另一半嘅讚賞都好,我相信大前提係大家都最想嘅就係身體健康,特別係做咗爸爸嘅,都希望可以有強健嘅體魄陪伴仔女成長,當然最開心就係聽到其他 ...
唔好俾人將個仔當咗係孫就得😂

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-9-26 15:28 發表 查看引用來源
我試下呢幾日淨係做伸展。
正呀,最鍾意伸展

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-9-26 22:06 發表 查看引用來源
唔好俾人將個仔當咗係孫就得😂
又點會呀,你哋個個都咁俾心機操,就好似Sam師兄個囡囡嘅同學話齋,係咪稱呼Sam 師兄做哥哥多過叫uncle 好啲。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2021-9-26 19:30 發表 查看引用來源

我都幾好,都係肥c9一個,哈哈,講起煲仔飯,我拎真係好耐無食過,宜家都唔知邊度有好食嘅煲仔飯食呢?

其實宜家嘅冬天真係一啲都唔凍,十月都就嚟到,但係都仍然係咁炎熱,可能以後一年只會得兩季。 ...
最近去過廟街食煲仔飯,都好食。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-9-26 22:08 發表 查看引用來源
正呀,最鍾意伸展
啲筋好硬。做下伸展好似舒服啲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆