上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-9-25 22:16 發表 查看引用來源
見你咁勁我都手痕痕放返張舊嘢出來獻醜。而家我一個禮拜同Soso拍操3日,有時間剩咪….執返兩劑咁👻。最緊要玩得開心。Sam兄分得咁細,有冇入gym房玩? ...
師兄係我地眾人指標,應該放一張近照就真。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-27 14:24 發表 查看引用來源

有競爭才有進步,
我見到你嘅南瓜肩,
我都要提醒自己多加努力,
係囉!遲點都要去gym room度做,
在家始終都負重不夠,
去gym room有器械,
做出嚟效果始終都會好啲。 ...
我那個不是南瓜肩吧⋯⋯Sam兄你的目標也set得太低😂
我只能夠話,每次都專注做好自己,也多謝自己付出嘅努力吧💪

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-27 15:23 發表 查看引用來源

師兄係我地眾人指標,應該放一張近照就真。
唔啦,獻醜不如藏拙。你見我舊相都放兩日收皮。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-9-27 17:50 發表 查看引用來源
唔啦,獻醜不如藏拙。你見我舊相都放兩日收皮。
HAHA.....咁唔緊要啦,大家都努力。

尋日睇左集久違了的日本旅遊節目,吸唔吸引就見仁見智,但個心就真係超級想去旅行。
唔知大家有無因為無得去旅行而多錢左洗呢?
又因為想去旅行已心裡想明年出發的話第一站會去邊呢?

真係真係好想去玩呢~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-27 14:25 發表 查看引用來源

呢個當然啦!
拉拉下,越拉越舒服啊!😁
要努力努力。希望越做越好。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-28 11:31 發表 查看引用來源
尋日睇左集久違了的日本旅遊節目,吸唔吸引就見仁見智,但個心就真係超級想去旅行。
唔知大家有無因為無得去旅行而多錢左洗呢?
又因為想去旅行已心裡想明年出發的話第一站會去邊呢?

真係真係好想去玩呢~~~~ ...
我想出遠門去歐洲…

我覺得有排未去得日本。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-27 15:22 發表 查看引用來源
師兄,而家要知道女生鐘意乜,Check IG已經好易,HAHA........
但成熟果班就難好多,因為佢地少玩呢家架嘛。
始終傾謁會知得多啲。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-9-28 14:29 發表 查看引用來源
我想出遠門去歐洲…

我覺得有排未去得日本。
歐美班友仔好多都無視口罩要求,而且對亞洲人有D唔友善,師兄要留意喎。
其實之前最有希望係去新加坡呢~~~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-9-28 14:31 發表 查看引用來源
始終傾謁會知得多啲。
HAHA,係唔係上房傾計先??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆