上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

龍兄上水 有冇update先?

引用:
原帖由 人在澳 於 2021-9-28 16:01 發表 查看引用來源
龍兄上水 有冇update先?
寫緊,但因為已去到最終回,想好好咁分段寫好後再擺上黎。
點知...... 原來花既時間都幾多,而我唔想寫下停下,所以唔好意思要等等嘞。

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/9/2021 15:09 發表 查看引用來源

HAHA......師兄已好明白如果周旋於女生群中既生存之道,咁就真係祝你想食既食得到,想吊住人胃口既亦得心應手嘞。
師兄講呢啲。阿星係口多口水多咁解啫,其實並冇特別撩女仔,有時唔知講咗啲乜咁囉😬

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-9-27 17:44 發表 查看引用來源
我那個不是南瓜肩吧⋯⋯Sam兄你的目標也set得太低😂
我只能夠話,每次都專注做好自己,也多謝自己付出嘅努力吧💪
其實我都冇乜目標,只是在諗,set好操練程序,每天努力做好自己,成果慢慢始終都會出現,至於有多大成果,那就隨遇而安。😅

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-28 16:56 發表 查看引用來源

師兄講呢啲。阿星係口多口水多咁解啫,其實並冇特別撩女仔,有時唔知講咗啲乜咁囉😬
師兄覺唔覺而家女性好多都已經好識嘆。
早前同朋友去飲野傾計,場中好多女性約會女性既,著得既吸引又好身段,圍埋慢慢傾又會開枝紅酒細飲。
小弟隔離枱一對講韓文既女性,唔知燈光暗定咩,果刻視覺真係一流。
咁當然最後無下文啦,因為我朋友係真係好朋友,無理由同朋友一齊都搵食架嘛,但每次都同到韓妹對望,都自以為有機。果晚就已心情不錯。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-29 10:24 發表 查看引用來源

其實我都冇乜目標,只是在諗,set好操練程序,每天努力做好自己,成果慢慢始終都會出現,至於有多大成果,那就隨遇而安。😅
師兄有無買部測脂機玩下,雖然我唔知準唔準,但都叫多樣野參考下架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/9/2021 15:45 發表 查看引用來源

師兄覺唔覺而家女性好多都已經好識嘆。
早前同朋友去飲野傾計,場中好多女性約會女性既,著得既吸引又好身段,圍埋慢慢傾又會開枝紅酒細飲。
小弟隔離枱一對講韓文既女性,唔知燈光暗定咩,果刻視覺真係一流。
咁當然最後無 ...
哈哈,品味提升係正常現象,男人都升啦,更何況女人呢。
飲酒用美女送酒係一件賞心樂事,一路眼望住,一路用舌尖品嚐,耳聽住美麗嘅聲音,人生如此,夫復何求?如果望到咁上下俾女性怪罪點解咁唐突,就可以乘機表示歉意,話好耐冇見過咁美麗嘅物事,不自覺咁著迷之類,然後問下女士:乜你唔係慣咗成日都有啲望住你望到呆咗嘅人咩?定係我係第一個,可以攞番個會員編號0000000001以示光榮?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-29 15:46 發表 查看引用來源

師兄有無買部測脂機玩下,雖然我唔知準唔準,但都叫多樣野參考下架。
做咩咁快換返相呀

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-9-29 20:46 發表 查看引用來源
做咩咁快換返相呀
粉寶,呢排有咩玩

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-29 15:46 發表 查看引用來源

都有諗過呀!諗住買部平平哋嘅玩下囉!
準唔準都唔緊要啦!
始終都可當作一個指標。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆