上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-14 11:39 發表 查看引用來源
無計,成日在家只食唔郁我肥左成10磅,再係咁落去真係唔掂
果10磅肥左係邊個圍先?

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-14 11:43 發表 查看引用來源
都係㗎,不過屋企,都係自己一個人做炸
自己一個人做正,試想下自己一個人操到FIT晒,再俾妳對象睇,佢當堂有煥然一新既感覺。

引用:
原帖由 型爸 於 2020-8-13 23:24 發表 查看引用來源
果陣時fit但係偏瘦。呢兩年先叫儲返啲肉。
放心啦!呢兩年我儲的肉必定比起型爸多。😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-14 11:58 發表 查看引用來源

果10磅肥左係邊個圍先?
肥在上手圍好唔好先?🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-14 11:59 發表 查看引用來源

自己一個人做正,試想下自己一個人操到FIT晒,再俾妳對象睇,佢當堂有煥然一新既感覺。
咁就算我多努力,太太是否不會有煥然一新的感覺呢?因為佢日日都見到我。😅😅😅

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 11:55 發表 查看引用來源

Dragon兄你好,你在人夫人妻舖做樓主,我當然要入來say個hi.😬
你個死仔包而家先出現,罰你以後日日都要上黎啦~~~~
講笑遮。
茅錯師兄又係我。

我見近排又靜空氣又清新咪出現囉,變差可能又會唔見人架。HAHA..........

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 12:01 發表 查看引用來源

肥在上手圍好唔好先?🤭
HAHA........手圍都有架咩??上圍好喇~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 12:02 發表 查看引用來源

咁就算我多努力,太太是否不會有煥然一新的感覺呢?因為佢日日都見到我。😅😅😅
師兄此言差矣,好日唔見,你唔搞都好易出現感覺唔同,煥然一新或一殘都唔出奇。
日日見都可以煥然一新先巴閉架嘛。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-14 12:02 發表 查看引用來源

你個死仔包而家先出現,罰你以後日日都要上黎啦~~~~
講笑遮。
茅錯師兄又係我。

我見近排又靜空氣又清新咪出現囉,變差可能又會唔見人架。HAHA.......... ...
其實我都有上下來,
但去到邊都係無朋友,
所以出下入下就無貨賣,
唯有就閃人囉!😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-14 12:05 發表 查看引用來源

師兄此言差矣,好日唔見,你唔搞都好易出現感覺唔同,煥然一新或一殘都唔出奇。
日日見都可以煥然一新先巴閉架嘛。
難度不少,求師兄賜教。😬😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆