上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-18 12:23 發表 查看引用來源

照咬。。。不過涼爽啲咁解姐😂
HAHA........即有D野都係床上玩過癮D,又或簡單D室內玩係較舒服。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-18 16:12 發表 查看引用來源

HAHA........即有D野都係床上玩過癮D,又或簡單D室內玩係較舒服。
年紀大頂5住剌激感。。。不過我都係。。中2室內慢慢嘆😍

引用:
原帖由 dragonbone 於 18/10/2021 16:11 發表 查看引用來源

嘩,師兄真係見多食廣,唔係,係.......色廣啊。
咁食咁多好西,邊國家仲吸引呢?邊D又麻麻地呢?
師兄真係嚇氣,阿星唔怕面懵識下人咁啫。邊個國家吸引就真係唔識講,交個朋友唔睇國家睇下第二啲啦😬

台妹唔易甩身,咁勇?
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-18 11:25 發表 查看引用來源

師兄,如果有計,台妹其實極其吸引。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-18 18:41 發表 查看引用來源

年紀大頂5住剌激感。。。不過我都係。。中2室內慢慢嘆😍
室內嘆好好多,仲可以慢慢嘆添,HAHA........
即我回氣耐。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-18 19:08 發表 查看引用來源

師兄真係嚇氣,阿星唔怕面懵識下人咁啫。邊個國家吸引就真係唔識講,交個朋友唔睇國家睇下第二啲啦😬
師兄好厚道。
我都係鐘意亞洲國家,即講真,感覺皮膚滑D又細緻D,即當然仲有好多其他原因啦。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-19 11:38 發表 查看引用來源
台妹唔易甩身,咁勇?
師兄,台妹點會唔易甩身啊,佢地敢愛敢恨就真,但應該講咩性格都有既。
佢地既嬌嗲真係唔講笑。

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/10/2021 12:44 發表 查看引用來源

師兄好厚道。
我都係鐘意亞洲國家,即講真,感覺皮膚滑D又細緻D,即當然仲有好多其他原因啦。
阿星個樣應該厚嘅,個人就…………
亞洲國家嘅女仔果然係皮膚嫩滑好多,歐洲女仔都係比較多體毛。

講開印度嘅女仔皮膚都係好嫩滑;不過佢哋都算係亞洲人😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-19 12:46 發表 查看引用來源

師兄,台妹點會唔易甩身啊,佢地敢愛敢恨就真,但應該講咩性格都有既。
佢地既嬌嗲真係唔講笑。
敢愛敢恨就係呢個性格先難甩身,所以香港女仔係好D

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-19 14:30 發表 查看引用來源

阿星個樣應該厚嘅,個人就…………
亞洲國家嘅女仔果然係皮膚嫩滑好多,歐洲女仔都係比較多體毛。

講開印度嘅女仔皮膚都係好嫩滑;不過佢哋都算係亞洲人😬 ...
歐美女仔皮膚好快就粗,毛孔大,唔係個個都咁吸引。
手感,處於埋身肉搏時好緊要。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆