上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-20 02:24 發表 查看引用來源

敢愛敢恨就係呢個性格先難甩身,所以香港女仔係好D
HAHA......師兄係唔係都難甩身過,定唔想甩身先?
香港女仔勝左好多野都同步,好多野都一致價值觀。
其實我覺得近年國內女仔已唔止外表,內裡都已進步左好多好多~~~~亦都內外兼備。

黎緊天氣超涼,唔見多時既教練師兄點呢??

忽然好想知佢準備成點,黎緊係唔係準備跑步添。

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/10/2021 12:35 發表 查看引用來源

歐美女仔皮膚好快就粗,毛孔大,唔係個個都咁吸引。
手感,處於埋身肉搏時好緊要。
唔單止毛孔大嘅,仲有好多其他地方都大,雖然摸落可能會難烚烚,不過反應都非常之好。肉搏戰就梗係肉緊啲,用力啲,用埋深入就very good喇😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/10/2021 12:38 發表 查看引用來源

HAHA......師兄係唔係都難甩身過,定唔想甩身先?
香港女仔勝左好多野都同步,好多野都一致價值觀。
其實我覺得近年國內女仔已唔止外表,內裡都已進步左好多好多~~~~亦都內外兼備。 ...
國內嘅女仔,除咗外表之外,內裡都發育得非常之成熟,簡單係內外雙修😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-20 14:16 發表 查看引用來源

國內嘅女仔,除咗外表之外,內裡都發育得非常之成熟,簡單係內外雙修😬
HAHA....... 內外雙修呢句正。
近日天氣涼,我就最最最鐘意呢種天氣。
亦喜歡看女仔轉裝,穿搭呢~~~~

在外,先欣賞女生點配搭突出自己都係賞心樂事。

引用:
原帖由 dragonbone 於 22/10/2021 11:41 發表 查看引用來源

在外,先欣賞女生點配搭突出自己都係賞心樂事。 ...
秋天係最佳欣賞美女嘅季節,冇咗夏天熱辣辣一身汗味,慢慢換上薄薄嘅外套,裡面仍然著住夏天單薄嘅tee,包啲唔包啲睇到睇唔到令人非常之期待。

秋裝可以睇到女士對服裝嘅穿搭,而仍然可以透過半夏裝欣賞女士美好玲瓏浮凸嘅身材,唔會好似冬天咁包到密密實實臃腫核突。師兄真係識揀時間欣賞😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-20 12:39 發表 查看引用來源
黎緊天氣超涼,唔見多時既教練師兄點呢??

忽然好想知佢準備成點,黎緊係唔係準備跑步添。
無準備過
蒙頭入閘😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-22 12:18 發表 查看引用來源

秋天係最佳欣賞美女嘅季節,冇咗夏天熱辣辣一身汗味,慢慢換上薄薄嘅外套,裡面仍然著住夏天單薄嘅tee,包啲唔包啲睇到睇唔到令人非常之期待。

秋裝可以睇到女士對服裝嘅穿搭,而仍然可以透過半夏裝欣賞女士美好玲瓏浮凸嘅 ...
秋天實在係正。
呢排都好多得意野。
講樣簡單既,今日天氣凍定熱呢?
見一pair女仔搭地鐵,熱褲長袖over size 衛衣,坐低時件衫長到遮住條褲,加一對長腿波鞋,實在令全卡麻甩佬望住唔願走。
咁究竟佢地係凍定熱呢?😆😆

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-10-22 19:27 發表 查看引用來源

無準備過
蒙頭入閘😂
咁型,天氣涼左咁多,今次跑都應該舒服既,加油啊師兄。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-22 11:41 發表 查看引用來源

在外,先欣賞女生點配搭突出自己都係賞心樂事。 ...
又型又識著衫嘅男仔都好睇㗎

同埋感覺上,唔會好似夏天咁,大汗踏細汗,乾淨清爽晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆