上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 25/10/2021 19:03 發表 查看引用來源

嘩,入秋太多好野睇,唔好亂出手,慢慢睇定先嘛。
咁似以前啲早場愛情動作片:有嘢睇,咪走雞😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-26 07:40 發表 查看引用來源

咁似以前啲早場愛情動作片:有嘢睇,咪走雞😬
HAHA.....師兄,要好野睇,就要外出多一點。
呢個天氣,
要動既,玩咩都係爽,勁正。
要靜既,最近去書局,頭幾行,就可以知香港人而家興睇咩野書,
無論動或靜,一樣有同路人女生鐘意,究竟繼續自己既動與靜抑或想去識女生,就睇喜好了。
但最近我無咩興趣去識女仔,死火......唔通老左?

呢招掂!有機會試試
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-26 12:08 發表 查看引用來源

呢個天氣,
無論動或靜,一樣有同路人女生鐘意,究竟繼續自己既動與靜抑或想去識女生,就睇喜好了。
...

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/10/2021 12:08 發表 查看引用來源

呢個天氣,
...
打書釘係阿星嘅最愛,近期睇嘅書種都有關法醫學,例如點樣可以液體火葬處理屍體,骨骼上面嘅忍藏說話,同埋一啲除咗法醫之外比較少人知道嘅人體秘密,好有趣㗎。😬

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-26 12:57 發表 查看引用來源
呢招掂!有機會試試
師兄,試邊樣先,去練習作業類,大把人妻揀緊書,去瑜珈營養區,又多女生睇咩正,早幾日去離島,見到成班鬼仔鬼妹玩獨木舟,都幾正,小弟以前都有玩,我講正既意思係隻運動好玩,同埋.......鬼妹正,HAHA

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-26 13:14 發表 查看引用來源

打書釘係阿星嘅最愛,近期睇嘅書種都有關法醫學,例如點樣可以液體火葬處理屍體,骨骼上面嘅忍藏說話,同埋一啲除咗法醫之外比較少人知道嘅人體秘密,好有趣㗎。😬 ...
嘩,相比師兄,小弟睇既書實在市儈得多,我睇緊樓市同車位攻略,另加本心理書喳。
你講果D,冷門到睇書果個位都凍過人架師兄。

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/10/2021 16:28 發表 查看引用來源

嘩,相比師兄,小弟睇既書實在市儈得多,我睇緊樓市同車位攻略,另加本心理書喳。
你講果D,冷門到睇書果個位都凍過人架師兄。
又唔係市儈嘅,師兄睇嘅係實用嘢,穩打穩紮,阿星嘅係啲興趣嘢,除咗當係冷知識之外其實都唔多有實際用途,冇理由整條屍體返嚟驗證液體火化呢個殯葬方式嘛。

之前揾咗啲有關解夢嘅書,當中包括弗洛伊德氏嘅夢的解釋同榮格氏嘅紅書,紅書真係令到阿星不得不佩服榮格氏嘅多才多藝,一個人生而能夠識咁多嘢,認真唔簡單;而弗氏嘅解夢雖然唔係阿星所學嘅一套近乎榮格氏嘅概念,但係對慾望嘅描述真係喺當時嚟講無人能及,分析心理學同心理分析嘅兩位大家真係冇得頂😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-26 16:36 發表 查看引用來源

又唔係市儈嘅,師兄睇嘅係實用嘢,穩打穩紮,阿星嘅係啲興趣嘢,除咗當係冷知識之外其實都唔多有實際用途,冇理由整條屍體返嚟驗證液體火化呢個殯葬方式嘛。

之前揾咗啲有關解夢嘅書,當中包括弗洛伊德氏嘅夢的解釋同榮格氏嘅 ...
師兄有無試過同女生講呢d?有無頂到一晚唔瞓著仲覺你叻既女生先。

師兄已達追求心靈充實,小弟仲要追求銀包充實。😆😆

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/10/2021 19:56 發表 查看引用來源

師兄有無試過同女生講呢d?有無頂到一晚唔瞓著仲覺你叻既女生先。

師兄已達追求心靈充實,小弟仲要追求銀包充實。😆😆
講解夢講前世果啲好多女仔中意喎,阿星開班都係催眠解夢同前世果啲,好多女學員嚟報㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-26 22:05 發表 查看引用來源

講解夢講前世果啲好多女仔中意喎,阿星開班都係催眠解夢同前世果啲,好多女學員嚟報㗎😬
嘩......好特別喎,仲有前世果隻添??
都真係應該好多女仔想聽,得啊師兄。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆