上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-30 15:40 發表 查看引用來源
師兄夠淡定啊,HAHA.......咁今次Halloween要出去先得嘞。
今年Halloween街度少好多人,冇乜氣氛… 不過我冇去中環,唔知嗰度氣氛係咪好啲。

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/10/2021 15:40 發表 查看引用來源

師兄夠淡定啊,HAHA.......咁今次Halloween要出去先得嘞。
去哈佬喂咁好玩,一陣唔覺意攬咗個女仔點算😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 30/10/2021 21:34 發表 查看引用來源
我試過一次落大雨,我過緊馬路,過左一半,響中間安全島等緊。忽然有個女仔冇遮,但又過到安全島。我見佢dup緊雨,就將把遮過啲遮埋佢。

再忽然有個男仔又伸把遮過來爭位。跟住個女仔紅燈都衝過馬路,個男仔繼續追住佢去遮。我 ...
師兄觀察力好強,好多細節都觀察到,呢個時候擔住遮睇好戲就冇得頂😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-31 12:37 發表 查看引用來源
師兄觀察力好強,好多細節都觀察到,呢個時候擔住遮睇好戲就冇得頂😬
其實好多時響街都好多野可以八卦… 兩個人企響街冷戰就最多。

今日氣溫好舒服。響花園嘆杯咖啡一流。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 31/10/2021 16:19 發表 查看引用來源

查實阿星好中意坐喺公園度做公園阿叔,有時又去啲餐廳度坐,研究下啲人喺唔同情況,唔同情緒同唔同對手嘅影響之下有啲咩反應,都好好玩好多嘢聽好多嘢睇㗎。

咦,師兄好雅興,坐花園飲咖啡,阿星冇師兄咁富貴,只係坐喺屋企個窗台度飲咖啡咋😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-10-30 21:36 發表 查看引用來源
今年Halloween街度少好多人,冇乜氣氛… 不過我冇去中環,唔知嗰度氣氛係咪好啲。
師兄,地點問題,我呢邊好好氣氛,要咩角色都有,有布既有,少布既有,無布就……應該捉返屋企玩先有。🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-31 12:36 發表 查看引用來源

去哈佬喂咁好玩,一陣唔覺意攬咗個女仔點算😬
一定要講唔好意思啦。
大家化行妝嘛,點知邊個打邊個喎。
我都有玩架以前,仲自己設計傷口,真係會有女仔黎問,個傷口真定假架?俾野插住唔痛咩?(當年我設計左被件野插穿手)即呢d女仔咁天真一定要教佢點插都唔同既技巧。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-10-31 16:19 發表 查看引用來源

今日運動都好正,我見到🔺️🔴🟥人跑添啊~😆😆

引用:
原帖由 dragonbone 於 31/10/2021 19:23 發表 查看引用來源

一定要講唔好意思啦。
大家化行妝嘛,點知邊個打邊個喎。
我都有玩架以前,仲自己設計傷口,真係會有女仔黎問,個傷口真定假架?俾野插住唔痛咩?(當年我設計左被件野插穿手)即呢d女仔咁天真一定要教佢點插都唔同既技巧。 ...
阿星除咗扮科學怪人法蘭基斯坦之外,都或者可以扮下骷髏骨新郎果類又高又大舊嘅角色嘅,都~~~~可以插一兩舊嘢嚟表演下喎。

師兄嘅教個女仔點插都唔同嘅技巧,真係令人想入~~非非,完美演譯咗一句說話嘅運用😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-31 16:44 發表 查看引用來源

查實阿星好中意坐喺公園度做公園阿叔,有時又去啲餐廳度坐,研究下啲人喺唔同情況,唔同情緒同唔同對手嘅影響之下有啲咩反應,都好好玩好多嘢聽好多嘢睇㗎。

咦,師兄好雅興,坐花園飲咖啡,阿星冇師兄咁富貴,只係坐喺屋企個窗台 ...
唔富貴,住村屋平過市區。坐花園遠望個海,要享受唔熱鬧就可以。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆