上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-31 19:20 發表 查看引用來源

師兄,地點問題,我呢邊好好氣氛,要咩角色都有,有布既有,少布既有,無布就……應該捉返屋企玩先有。🤣🤣
咁多野睇,好正喎…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-31 19:26 發表 查看引用來源

今日運動都好正,我見到🔺️🔴🟥人跑添啊~😆😆
我就唔太鍾意跑步…

鍾竟睇人跑多啲。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 1/11/2021 10:37 發表 查看引用來源
唔富貴,住村屋平過市區。坐花園遠望個海,要享受唔熱鬧就可以。
住村屋都已經夠大地方啦,阿星除咗以前住英國有花園之外,喺香港住咁耐都冇見過,去秘密花園就有份😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-1 07:32 發表 查看引用來源

阿星除咗扮科學怪人法蘭基斯坦之外,都或者可以扮下骷髏骨新郎果類又高又大舊嘅角色嘅,都~~~~可以插一兩舊嘢嚟表演下喎。

師兄嘅教個女仔點插都唔同嘅技巧,真係令人想入~~非非,完美演譯咗一句說話嘅運用😬 ...
今年最興係木頭人,再唔係就算到果D揸槍卒仔,但尋日我見到人扮Joker,仲有Pokemon,但件吹氣衫太大,佢真係爭D仆....街。
曾經有個人講笑,越遲出世越好,因為而家女生D衣著真係一年比一年性感呢。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-1 10:38 發表 查看引用來源
咁多野睇,好正喎…
我附近多左好多酒吧,剛剛既星期6,日算係最無皇管既一日了。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-1 10:40 發表 查看引用來源
我就唔太鍾意跑步…

鍾竟睇人跑多啲。
香港慢慢恢復正常,開始搞番唔同既戶外比賽,所以多人練習,尋日又天氣好,我都見好多人行山post上網,年底同出年好多比賽架,我估所以好多人都投入同準備。

引用:
原帖由 dragonbone 於 1/11/2021 11:41 發表 查看引用來源

今年最興係木頭人,再唔係就算到果D揸槍卒仔,但尋日我見到人扮Joker,仲有Pokemon,但件吹氣衫太大,佢真係爭D仆....街。
曾經有個人講笑,越遲出世越好,因為而家女生D衣著真係一年比一年性感呢。 ...
木頭人啱阿星喎,女伴周不時話阿星成日一碌木咁木木獨獨,阿星絕對勝任喎。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-1 12:53 發表 查看引用來源

木頭人啱阿星喎,女伴周不時話阿星成日一碌木咁木木獨獨,阿星絕對勝任喎。😬
師兄,而家你可以約女伴睇完魷魚遊戲,睇埋台灣果套鮑魚遊戲,劇情非常有迫力同推進速度好快。

引用:
原帖由 dragonbone 於 1/11/2021 14:34 發表 查看引用來源

師兄,而家你可以約女伴睇完魷魚遊戲,睇埋台灣果套鮑魚遊戲,劇情非常有迫力同推進速度好快。
仲有阿星同女伴果套木魚遊戲喎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-1 14:52 發表 查看引用來源

仲有阿星同女伴果套木魚遊戲喎😬
咩遊戲都係假,最緊要諗點樣令女伴欲罷不能就係好遊戲啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆